AcasăNewsGemenii lui Beyonce au primit 6,4 milioane de Like-uri!

Gemenii lui Beyonce au primit 6,4 milioane de Like-uri!

Dupa ce Beyonce, 35 de ani, a anuntat pe contul ei de Instagram ca este din nou insarcinata, cu gemeni, retelele de socializare au stabilit noi recorduri de popularitate.

La nici o ora dupa ce a fost publicat mesajul cantaretei, pe Twitter s-au inregistrat peste 500.000 de mesaje, iar fotografia lui Beyonce pe Instagram a primit, dupa nici o ora, 2,4 milioane de Like-uri si peste 166.000 de comentarii, urmand ca sa se adune, dupa sapte ore, 6,4 milioane Like-uri si aproape 340.000 de comentarii!

Sarcina sotiei rapperului Jay Z a doborat recordul de audienta pe Instagram, a fotografiei, din 2016, cu Serena Gomez, prezentata, in timp ce savureaza o Coca Cola, si care a primit “doar” 6,3 milioane de Like-uri.

Beyonce Knowles si Shawn Corey Carter s-au casatorit pe 4 aprilie 2008, iar primul lor copil a fost o fata, Blue Ivy, nascuta in 2012, la spitalul Lenox Hill din New York – asaltat, in acele zile, de sute de paparazzi. Deocamdata Beyonce nu a spus cand vor veni pe lume gemenii si nici daca va sustine un recital, pe 10 februarie, la gala de decernare a premiilor Grammy, in sala Staples Center din Los Angeles.

author avatar
Bogdan Borcea
166 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger