AcasăNewsGemeni răniţi, după ce un camion a lovit un stâlp care a...

Gemeni răniţi, după ce un camion a lovit un stâlp care a căzut peste ei în timp ce se jucau. A fost solicitat elicopterul SMURD

elicopterGemeni răniţi, după ce un camion a lovit un stâlp care a căzut peste ei în timp ce se jucau. A fost solicitat elicopterul SMURD

Doi fraţi gemeni, în vârstă de 12 ani, au fost răniţi sâmbătă, după ce un camion a lovit un stâlp care a căzut peste ei în timp ce se jucau în curtea unei locuinţe.

Accidentul a avut loc în localitatea vasluiană Şişcani din comuna Hoceni, potrivit Agerpres.

La fața locului s-au deplasat două ambulanţe ale SAJ Vaslui şi o ambulanţă SMURD din substaţia Huşi. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD pentru unul dintre copii, potrivit purtătorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

La un pas de tragedie

Al doilea are mai multe contuzii, dar este stabil. El a fost preluat de EPA Huşi şi este transportat la Spitalul Municipal.

„Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, are o fractură închisă la nivelul unui braţ şi un traumatism cranio-facial minor prin agresiune, el afirmând că a fost agresat de un martor când a ieşit din maşină. A fost preluat de o ambulanţă şi va fi transportat la Spitalul din Huşi”, a informat Daniel Ungureanu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

author avatar
Andreea Vlad
161 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger