AcasăNewsGelu Voican Voiculescu, la Parchetul General

Gelu Voican Voiculescu, la Parchetul General

Culmea absurdului: cand nu este prezent la termenele din procesul Mineriada, inculpatul Voican Voiculescu conduce Institutul Revolutiei

Fostul vicepremier din cadrul primului Executiv provizoriu de dupa evenimentele din ’89, numit in aceasta primavara in fruntea Institutului Revolutiei romane din Decembrie 1989, a ajuns marti in jurul pranzului la Parchetul General.

Gelu Voican Voiculescu

Prezenta sa la Parchetul de pe langa Inalta Curte are legatura cu „dosarul Revolutiei”, cauza in care in decursul lunii aprilie, presedintele Iohannis a avizat cererea Parchetului General, mai exact solicitare de a se permite urmarirea penala a fostului vicepremier.

Pana sa ajunga sa stea de vorba cu procurorii, Gelu Voican Voiculescu a ales sa nu faca declaratii in fata jurnalistilor.  „Nu discut chestiunea asta acuma”, a fost tot ce a spus acesta, in momentul in care a fost intrebat cum vede acuzatia ce i se aduce.

De la Cotroceni s-a dat aviz si in cazul solicitarii vizandu-i pe fostul presedinte Iliescu si fostul premier Roman. Suspiciunile sunt de infractiuni contra umanitatii.

156 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ati venit in seara de 21 cu un telefon in brate care pretindeati ca e o bomba. De ce ati facut astfel de diversiini, cat si de ce ati folosit generali criminali sa traga in Tvr si de ce ati chemat tineri sa vina in loc sa detensionati focul? La fel rog pe domnul Lazar sa demita toti procurorii m8litari care se fac responsabili de tainuirea dosarelor cat si de complicitate la crime de razboi! Pt ca era stare de necesitate si ei trebuie sa raspunda militar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger