AcasăNewsGelu Oltean ii proteja pe „clientii” DNA

Gelu Oltean ii proteja pe „clientii” DNA

Dupa ce informatia publicata in exclusivitate de „National”  cu privire la demiterea sefului DGIPI a fost confirmata de anuntul sec publicat in Monitorul Oficial, noi „bombe” urmeaza sa explodeze in ograda serviciului secret al MAI.

Gelu Oltean si-a trimis oamenii in anchete ilegale de filaj

Ce-i drept, raspunzatoare pentru acestea este exclusiv fosta conducere a structurii care, in urma unei nefaste influente din afara MAI, au transformat „Doi s’un sfert” –ul intr-un sistem paralel de culegere si valorificare a informatiilor. Astfel ca, nici mai mult, nici mai putin, „ponturile” despre unele anchete ale procurorilor anticoruptie au ajuns tocmai in posesia celor aflati in vizorul DNA!

Contrafilaj a la Cluj

Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, mai multe anchete care vor zgudui o buna parte din MAI privesc aservirea serviciului secret DGIPI intereselor personale ale unor politicieni. Care, disperati ca au fost luati la ochi de procurorii anticoruptie si stiind ca la DNA nu e loc de niciun blat, au vrut musai sa afle la ce trebuie sa se astepte. Si, mai ales, de cine si de ce sa se fereasca. Astfel ca unii dintre respectivii politiceni ar fi beneficiat de informatii extrem de pretioase despre mersul anchetelor, care este posibil sa-i fi ajutat in stergerea urmelor si compromiterea unor probe pretioase pentru procurori. Culmea este insa ca printre cei suspectati ca au „turnat”  se afla chiar Gelu Oltean, nimeni altul decat seful „Doi s’un sfert”. Si ai carui oameni de incredere ar fi recurs la un adevarat contrafilaj a la Cluj, pentru a-i descoperi pe ofiterii sub acoperire ai DNA aflati in misiune pe urmele respectivilor politicieni.

 

author avatar
Catalin Tache
3.820 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger