AcasăNewsGelozia nu ține cont de vârstă! Situație ȘOCANTĂ: Un bărbat de 83...

Gelozia nu ține cont de vârstă! Situație ȘOCANTĂ: Un bărbat de 83 de ani a amenințat un tânăr cu pistolul, pentru o femeie!

(sursa foto: Facebook/Jandarmeria Arad)

Se spune în popor că gelozia e „boală grea” și că poate „lovi” indiferent de vârstă. Un caz mai greu de crezut, la primă vedere, pare să întărească aceste vorbe vechi. A fost nevoie de intervenția jandarmilor arădeni pentru aplanarea unui conflict ce ar fi pornit tocmai de la gelozie.

Protagonistul principal al întregului incident care a fost sesizat la 112, numărul unic de urgență, a fost un bărbat ajuns la o vârstă venerabilă, dar care e bănuit că, la un moment dat, ar fi ajuns să fie orbit de invidie pe latură sentimentală.

Întregul incident a avut loc recent la Arad. Detaliile despre acest caz au fost aflate luni. Omul în vârstă de 83 de ani e acuzat că l-a amenințat cu un pistol pe un bărbat cu mult mai tânăr decât el. Respectiv un flăcău în vârstă de 23 de ani. Motivul, din câte a anunțat Jandarmeria Arad, ar fi gelozia. Motivul? O fostă chiriașă a vârstnicului, actualmente iubita tânărului care ar fi fost amenințat cu pistolul.

Ce au anunțat jandarmii

Când s-a întâmplat totul și cum au acționat jandarmii chemați să aplaneze situația din stradă? Jandarmii arădeni au făcut mai multe precizări în acest caz.

Un bărbat de 83 de ani a amenințat cu pistolul pe unul de 23 de ani, din gelozie. Ieri, în municipiul Arad, prin apel la 112, jandarmii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict. Ajunși la fata locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 83 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani.

Bărbatul de 83 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar și iubitei acestuia, amenințându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină. În urma verificărilor s-a constatat că pentru o perioadă mai lungă de timp femeia fusese chiriașa bărbatului de 83 de ani. Jandarmii au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea 5 cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare”, a transmis Jandarmeria Arad, potrivit stiripesurse.ro.

Nu se știe cum de a ajuns bărbatul să aibă asupra sa o armă.

author avatar
Andrei Coman
288 afisari

4 COMENTARII

  1. Acum am 96 de ani, a intervenit batranetea, dar cand aveam 83 de ani phuuteam tot ce prindeam, aveam maciuca precum betonul de tare. Chiar daca era de phuthut o veveritza, si pe aia o ardeam. Nu inteleg de ce ne da astia azi la ziar. Suntetzi invidioshi ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger