AcasăNewsGelozia il scoate in ofsaid pe Dragnea

Gelozia il scoate in ofsaid pe Dragnea

Liderul PSD, sanctionat de fosta nevasta dupa ce s-a afisat in plin targ cu noua aleasa

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a achitat prejudiciul care i se imputa in dosarul in care este judecat si fostul sau sot – gest care nu pica deloc bine cauzei liderului PSD.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> sanctionat de fosta nevasta dupa ce s a afisat in plin targ cu noua aleasa

Desi avocatul Bombonicai sustine ca aceasta nu-si recunoaste vreo vina, achitarea prejudiciului constituie o asumare indirecta a vinovatiei, nimeni nu plateste degeaba 33.000 de lei  – partea din prejudiciu pusa in carca Bombonicai Prodana in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Cert este ca fosta doamna Dragnea a bagat in teschereaua statului suma care i-a fost imputata si cere acum sa fie scoasa din acest proces – solicitare la care magistratii vor medita pana la urmatorul termen de judecata. Decizia Bombonicai pare sa-l fi luat prin surprindere pe fostul sau sot, care a declarat ieri ca habar nu avea de nimic si ca a aflat de actiunea doamnei odata cu magistratii si ziaristii.

Bombonica Prodana

In ceea ce-l priveste, Dragnea se tine tare si a sustinut in fata instantei ca a fost trimis in judecata ”fara nicio proba, doar pe niste declaratii, niste feelinguri, niste barfe spuse la un sprit”, singura sa calitate reala fiind in acest proces aceea de ”tinta a DNA”. Si asta in timp ce la cei trei inculpati care si-au recunoscut deja vinovatia, in schimbul judecarii pe procedura simplificata, s-a adaugat practic si fosta sa nevasta din moment ce a fost de acord sa platesca prejudiciul. Cum miscarea Bombonicai il dezavantajeaza in mod evident pe fostul sau sot in proces, gurile rele s-au grabit sa puna noua strategie a ex-doamnei Dragnea pe seama afisarii liderului PSD cu viitoarea nevasta in tribuna Congresului PSD. Unde viitoarea chiar nu avea ce cauta, ”diagnostic” pe care Bombonica pare ca i l-a pus si ea tinerei Irina Tanase in ceea ce priveste prezenta acesteia din urma in viata conjugala a liderului PSD.

author avatar
Simona Badulescu
1.425 afisari

1 COMENTARIU

  1. Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica).
    Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta;

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger