AcasăNewsGeamanduri în formă de cruce pe litoral! Mesajul înfiorător inscripționat de autorități...

Geamanduri în formă de cruce pe litoral! Mesajul înfiorător inscripționat de autorități pentru turiști

geamanduriGeamanduri în formă de cruce pe litoral! Mesajul înfiorător inscripționat de autorități pentru turiști

Geamandurile roșii sub formă de cruce vor fi amplasate lângă geamandurile clasice portocalii. Un alt detaliu, cel puțin înfiorător, este mesajul inscripționat pe ele.

Pericol de înec după acest punct. 30 de oameni au murit anul trecut după ce au depăşit geamandurile. Întoarce-te acum!”, scrie pe geamandurile în formă de cruce, potrivit Adevarul.ro.

Geamandurile sub formă de cruce, amplasate în Eforie și Vama Veche

Cele două geamanduri sub formă de cruce reprezintă soluția extremă propusă de SMURD pentru a transmite un avertisment turiștilor cu privire la pericolul de înec.

La acest moment, geamandurile sub formă de cruce se găsesc pe plajele din Vama Veche și Eforie, urmând a fi amplasate și în celelalte stațiuni.

Geamandurile în formă de cruce au fost achiziționate prin intermediul Fundației SMURD, înființate de secretarul de stat MAI Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. În acest proiect s-au investit 2,499.3675 lei cu TVA.

Controverse privind noile geamanduri

Salvamarii spun însă că geamandurile sunt sinistre.

„Asta am primit de la Arafat să punem pe apă. Pare a cimitir, să le pună el unde vrea. Este sinistru. Eu așa ceva nu duc pe apă”, a declarat un salvamar revoltat, potrivit replicaonline.ro.

O astfel de geamandură costă 1.027 de lei.

author avatar
Andreea Vlad
545 afisari

5 COMENTARII

  1. Crucea e simbol crestin mai inaltator decat simbolul mortii , nu cred ca vine de la arahat!!

  2. nu-i nici un mesaj infiorator , este o ideie buna , poate asa vor intelege vitejii care se ineaca pe capete . normal ca salvamarilor nu le convine ca s-ar putea sa functioneze si nu vor vor mai putea face plaja pe bani , nu vor mai avea ce salva .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger