AcasăNewsGCS: 2.738 de persoane infectate cu noul coronavirus/278 noi cazuri de îmbolnăvire,...

GCS: 2.738 de persoane infectate cu noul coronavirus/278 noi cazuri de îmbolnăvire, în ultimele 24 de ore

S-au aflat noile date oficiale cu privire la situația provocată de noul coronavirus la nivel național.

În sensul în care informarea zilnică venită de la Grupul de Comunicare Strategică indică faptul că până joi, 2 aprilie, la nivel național au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. O veste bună este aceea că a crescut și cifra din dreptul românilor care au scăpat de acest virus. Astfel, s-a anunțat că dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și lăsate să părăsească unitățile spitalicești. Cele mai multe, 91, în București, alte 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, potrivit GCS.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, respectiv în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire. „La ATI, în acest moment, sunt internați 78 de pacienți”, menționează sursa citată.

De asemenea, datele actualizate indică faptul că în România sunt 15.407 de persoane în carantină instituționalizată și alte 114.699 în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Din nefericire, până la momentul de față se știe că 94 de români confirmați cu noul coronavirus – mulți dintre ei având
Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger