AcasăNewsGazprom SABOTEZĂ statul român? Percheziții la o companie din România controlată de...

Gazprom SABOTEZĂ statul român? Percheziții la o companie din România controlată de gigantul din Rusia

Au exploatat fetele prin metoda "loverby", apoi au ridicat blocuri. Cine sunt interlopii-dezvoltatori

Procurorii DIICOT au făcut luni percheziții la compania românească Nis Petrol, controlată de gigantul Gazprom.

DIICOT ar avea suspiciuni privind transferul neautorizat de date informatice și divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Angajaţii companiei sunt suspectaţi

Percheziţiile de luni au loc în birourile companiei NIS Petrol (Nafta Industrija Srbije) din Timişoara, cât şi la mai multe locuinţe aparţinând unor angajaţi ai acestei companii, atât din Timişoara, cât şi din Bucureşti. Anchetatorii ridică mai multe documente şi computere.

Există suspiciuni că angajaţii ar fi fost „spioni” au Rusiei. Percheziţiile ar avea legătură cu un dosar al DIICOT în care s-ar cerceta transmiterea ilegală de date informatice, de informaţii privind zăcămintele de ţiţei din România, precum şi accesarea ilegală a unor sisteme informatice.

E vorba de suspiciuni de corupție (comisioane pentru acordarea de contracte de achiziții) și abuz în serviciu. Deocamdată nu este foarte clar despre ce contracte este vorba și care este valoarea prejudiciului. Știrea este în curs de actualizare.

author avatar
Andrei Ștefan
419 afisari

2 COMENTARII

  1. SRI,SIE UNDE AU FOST 32 de ani ,timp in care rusii au pus mana pe Alro, pe Alumina Tulcea si Oradea ,pe Petrotel ,pe Rafo ,pe Midia ,pe Inox Targoviste ,pe tevi Roman ,pe Campia Turzii si Turda etc ,Generalul Militaru si Ioan Ionel ce-au fost ??,DAR FOSTII SCOLITI LA Moscova ce-au fost ,vezi chiar Iliescu.
    Vezi cine se vantura in compania lui Johanis ?.

  2. Se pisa Rusia pe voi de cocalari corupti si slugile poponarilor drogati din UE ,Succes militar si economic pentru Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger