AcasăNewsGata, principele Nicolae se muta inapoi in Romania

Gata, principele Nicolae se muta inapoi in Romania

Dudele regale tremura la gandul ca principele cel mai iubit de Rege s-ar instala in Romania si in inimile romanilor

Cotidianul britanic The Telegraph a publicat, ieri, un articol despre principele Nicolae al Romaniei si despre intentia acestuia  de a se intoarce in tara, weekendul acesta, impreuna cu noua sa sotie, Alina Binder. Altfel spus, Principesa Margareta si Radu Duda nu vor mai fi de capul lor.

Dudele regale tremura la gandul ca principele cel mai iubit de Rege s ar instala in Romania si in inimile romanilor Chiar daca<br >este retinut<br >în declaratii<br >nepotul regelui<br >și a făcut pagină<br >de facebook<br >cu Nicolae<br >al României

„Inalt, brunet, atragator si cu picioarele pe pamant”, este descris principele Nicolae de catre publicatia The Telegraph, care sustine ca acesta si sotia lui au fost numiti „Harry si Meghan” ai tarii. Publicatia a mai relatat ca odata cu moartea regelui Mihai I al Romaniei ar fi putut sa moara si orice speranta pe care statul roman ar fi avut-o privind reinstaurarea monarhiei. Cu toate acestea, Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, nepotul cel mare al Regelui, in varsta de 32 de ani, aduce o noua „urma de speranta” poporului roman. Intr-un interviu acordat cotidianului The Telegraph, principele Nicolae a declarat ca nu are intentia de a reprezenta o amenintare la adresa autoritatii matusii sale, dar multi spera ca acesta sa se razgindeasca. „Nu am considerat niciodata ca as fi in competitie. Imaginea de ansamblu este ca suntem Familia Regala a Romaniei, iar interesele noastre sunt de a ajuta tara, fie din punct de vedere economic, fie social. Din acest motiv ne aflam aici si asta trebuie sa facem”, a declarat Nicolae. Cu toate acestea, cotidianul britanic mentioneaza ca nu toata lumea ar privi cu entuziasm intoarcerea acestuia in tara, mai ales avand in vedere faptul ca, in august 2015, lui Nicolae i s-a retras  titlul de principe. Un comunicat publicat la vremea respectiva sugera ca principele Nicolae a decis sa se retraga din succesiunea la tron pentru ca nu ar fi facut fata indatoririlor regale. „Nu am fost de acord (cu declaratia), dar ei au publicat-o oricum”, a declarat principele, reafirmand ca nu acesta este adevaratul motiv. Intrebat de ce considera ca propria familie pare sa fie impotriva lui, acesta a declarat: „Nu stiu. Chiar nu inteleg motivul. Am cateva idei, dar nimic concret. Totul s-a intamplat brusc, m-au inlaturat din familie si asta este foarte trist”.

author avatar
Andrei Coman
979 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un principe (?) care nu stia limba romana pana nu a aoarut ” borcanul cu miere” ? 🙁 🙁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger