AcasăNewsGata! Justitia si-a pus poalele-n cap!

Gata! Justitia si-a pus poalele-n cap!

Admonestat si acuzat de sefa ICCJ Cristina Tarcea, ministrul Tudorel Toader a incasat si un nou refuz de la CSM

In loc sa-si faca urgent ordine in domeniu, magistratii prefera sa se incaiere in continuare si sa-si etaleze public desuurile murdare.

Admonestat si acuzat de sefa ICCJ Cristina Tarcea ministrul Tudorel Toader a incasat si un nou refuz de la CSM

Justitia romaneasca are mare nevoie de un curs de bune maniere. Unul in care magistratii sa fie invatati sa-si regleze diferentele de opinii  in mod elegant si cu respectarea obligatorie a legilor si Constitutiei. Legi care spun ca toata lumea, de la vladica la opinca, este egala si trebuie sa fie anchetata corect si pedepsita in raport cu faptele facute, nu cu unele banuite sau interpretate in functie de frustrarile/ambitiile vreunui procuror gen Portocala. In loc sa elimine ”petele” si sa-si apere imaginea si demnitatea de mari magistrati, capii Justitiei se porcaiesc ori de cate ori apuca.

Toader si Tarcea, amandoi cu ”lenjeria” la vedere

Ca lucrurile sa mearga si mai rau, campul preferat de batalie a devenit CSM – locul de unde normal ar fi sa ia lumina toti magistratii neamului. Un CSM in care de fapt s-a stins de tot lumina iar fruntea magistratilor isi arata, la lumina lanternei, lenjeria. Cam asa s-ar putea traduce ultimele atacuri date ieri, cand presedinta Curtii Supreme l-a acuzat pe ministrul Justitiei ca i-a mintit in fata pe oficialii de la Bruxelles, prezentandu-le alte propuneri legislative decat cele existente in proiectul de modificare a legilor Justitiei. Pus la colt de sefa ICCJ Cristina Tarcea, ministrul Tudorel Toader i-a atacat si el in forta pe membrii CSM. Concret, a reamintit ca CSM ”si-a schimbat votul (favorabil) peste noapte” in cazul modificarilor propuse – asta conform afirmatiilor facute de judecatoarea Evelina Oprina – si a somat Consiliului sa explice public de ce a facut asta. In incaierare s-a bagat si procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, care a sustinut ca modificarile dorite de politicieni ”urmaresc o eludare a votului pe care l-a dat CSM, corpul magistratilor si societatea civila”. Iar cum unde-i unul nu-i putere, magistratii din CSM si-au adjudecat runda de ieri avizand negativ si noul proiect de modificare a legilor judiciare – cel asumat de parlamentarii PSD si ALDE. Ceea ce inseamna ca pacea e departe si Justitia isi va flutura in continuare rufele murdare in vazul intregului neam.

author avatar
Simona Badulescu
371 afisari

2 COMENTARII

  1. JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul.
    LEGEA 5/15 Iisus 5 Maria 5 Dumnezeu 15; LEGE 12 HRISTOS 12; LEGE 4 ILIE 4; lege 7 Hristos 7; Lege 4/8 ILIE 4/8; LEGILE 15 Dumnezeu 15; LEG.EA. LEG-Genele, EA-Elia. Genele Lui Iisus și Elia; LEG.ILE. LEG-Genele, ILE-Ilie. Genele Lui Iisus și Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.

  2. PROFESORE CAND SE VA FOLOSI LOGICA SI RATIUNEA LA INFAPTUIREA ACTULUI DE JUSTITIE SI IN RO ???? NU MAI VORBIM DE STATUL DE DREPT IN RO PT CA E O HIMERA CA SI COMUNISMUL.
    AR TREBUI SA STITI CA DACA POLITICIENII, DEMNITARII, FUNCTIONARII PUBLICI SI ALTI ANGAJATI LA STAT AR FI SELECTATI PE BAZA DE CRITERII DE PERFORMANTA; INTEGRITATE, COMPETENTA, EXPERIENTA, MORALITATE DIN RANDUL ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE CU CARACTER NU AR MAI FI CAZURI DE ABUZ IN SERVICIU SAU AR FI FOARTE RARE.
    PROFESORE NU TREBUIE SA OMORAM VACA DACA ARE LAPTELE STRICAT CI O TRATAM DE BOALA PE CARE O ARE.
    Privitor la cadrul legislativ (inclusiv Constitutia Romaniei) dupa 27 de ani, s-a constatat ca, acesta a generat mecanisme nedemocratice, neperformante, structuri contradictorii si contine multa imoralitate (coruptie). Legislatia este dezlanata deoarece nerespectarea sau aplicarea in mod preferential si abuziv, chiar de catre demnitari, a regulilor elementare (inclusiv a bunului simt) si a principiilor (care trebuiau dobandite in cei “7 ani de acasa” cum ar fi; cazul ruşinii care a si murit, a bunei cuviinţe care isi da ultima suflare) de convetuirea sociala a devenit pentru majoritatea politicienilor si parlamentarilor motiv de reglementare sau legiferare fara noima in interes personal ori de grup infractional, drept urmare excesul de norme este fara precedent.
    Reglementarile (inclusiv procedurile, metodologiile, etc.) sunt concepute astfel ca cetatenii de rand, in numele asa-zisei democratii originale BALCANICE, sa spere in adevar si dreptate, insa fara a le putea dobandi vreodata sau cu usurinta, spre marea satisfactie inumana a “regizorilor politruci” si judiciaristilor (avocatilor, notarilor, expertilor, etc) bine platiti inclusiv din bani publici. JUSTITIARII reclama adesea ca sunt suprasolicitati oferind, spectacole publice, improprii normalitatii, in dispretul infaptuirii actulului de justitiei, regizate de insasi institutiile judiciare ale statului, folosite politic, de cele mai multe ori, pe post de “BAU” “BAU”, pentru amenintari si santajari, la care romanii de rand asista neputiinciosi.
    Tupeistii si mafiotii din politica, prin excese de violenta, cu specific balcanic, in coabitare neprincipiala cu puterea judecatoreasca au emis cu preponerenta norme legislative si verdicte juridice, prin care sa-si creeze privilegii, sa-si apere propriile temeri si sa consolideze pozitiile favorabile ale noii nomenclaturi si ticalosii, ignorand totalmente demnitatea umana si interesele majoritatii romanilor.
    In RO ,,Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici narozi” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger