AcasăNewsGata cu vacanta! De luni, elevii se intoc la scoala

Gata cu vacanta! De luni, elevii se intoc la scoala

Dupa mai bine de doua saptamani de vacanta, timp in care au putut face tot ce si-au dorit – au calatorit, s-au vazut cu prietenii, si, poate mai presus de orice, s-au bucurat de cadourile primite de Sarbatori- elevii se intorc la scoala, de luni incepand.

Oricat si-ar fi dorit ca zilele libere sa fie si mai multe, copiii vor fi nevoiti sa accepte ca vacanta de iarna s-a terminat si ca trebuie sa lase deoparte jocurile si sa treaca din nou la birou, pentru ca au de facut lectii. Asadar, de pe 6 ianuarie 2014 incep din nou cursurile in scoli si licee. Si prichindeii de gradinita sunt asteptati din nou in salile special amenajate pentru activitatile pe care le desfasoara sub supravegherea educatoarelor.

Cei mai multi elevi de gimnaziu au deja lectiile facute si lecturile impuse parcurse deja, din timpul vacantei. Cei mai putin harnici, incearca sa-si faca macar o parte din teme in ultimul weekend dinaintea reinceperii scolii. Niciunul nu uita ca, de luni, se intorc din nou in clase. Isi revad colegii, schimba impresii si se concentreaza asupra noutatilor pe care le vor afla de la cadrele didactice.

Cursurile in scoli si licee vor continua pana pe 31 ianuarie, cand elevii de gimnaziu, dar si liceenii vor lua o noua pauza, pentru ca vor intra din nou intr-o vacanta, cea intersemestriala, care incepe pe 1 februarie si se incheie pe 9 februarie.  Semestrul doi debuteaza luni, 10 februarie, conform calendarului anuntat la inceputul anului scolar in curs, 2013-2014, de catre reprezentantii Ministerului Educatiei. Urmatoarea vacanta de doua saptamani pe care elevii de scoala gererala si de liceu o vor avea, este dea de Pasti, care va incepe pe 11 aprilie si se va tine pana marti, 22 aprilie.

Sursa foto: infocurteadearges.ro

1.340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger