AcasăNewsGata așteptarea! Pasajul Domnești se deschide circulației la sfârșitul săptămânii

Gata așteptarea! Pasajul Domnești se deschide circulației la sfârșitul săptămânii

(sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu)

Pasajul Domnești se va deschide traficului rutier cu câteva zile înainte față de termenul ce fusese anunțat inițial, respectiv 15 noiembrie.

Vestea le-a fost comunicată șoferilor din București și nu numai chiar de către șeful de la Ministerul Transporturilor (MT), vicepremierul Sorin Grindeanu.

Un moment așteptat de mult timp de către bucureșteni

Ministrul a anunțat, pe Facebook, luni, 7 noiembrie, că deschiderea circulației pe pasajul suprateran de la Domnești va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

(sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu)

„Este un moment așteptat de mult timp de bucureșteni, dar și de cei care tranzitează Capitala pe Centura București.

Colaborarea constructivă dintre CNAIR și antreprenor a dat rezultate.

Ritmul susținut pentru acest proiect, menținut indiferent de anotimp, face posibilă acum deschidere circulației pe acest pasaj”, a mai precizat Grindeanu în postarea de pe rețeaua de socializare.

Secretar de stat: Vineri e convocată comisia de recepție la terminarea lucrărilor

Ulterior, și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a informat, pe aceeași rețea de socializare, că „pasajul Domnești se va deschide traficului rutier mai devreme decât termenul asumat”.

Scrioșteanu a menționat că vineri este convocată comisia de recepție la terminarea lucrărilor, urmând ca pasajul să se deschidă circulației la sfârșitul acestei săptămâni.

Pasajul Domnești va fi cea de-a doua lucrare de infrastructură rutieră de pe Centura București care va fi dat în folosință traficului mai devreme decât termenul asumat, după ce în toamna anului trecut am dat în circulație Pasajul Mogoșoaia cu 7 luni mai devreme”, a mai notat secretarul de stat din cadrul MT.

Încă de zilele trecute se aflase că începuse numărătoarea inversă până la momentul la care urmează să se dea în trafic acest pasaj de la Domnești și că se făceau testele finale și ultimele pregătiri.

Miercuri, pe 2 noiembrie, secretarul de stat Scrioșteanu anunța că „în cursul serii trecute, s-a efectuat testarea sistemului de iluminat public în toate zonele pasajului, rampe și girația suspendată, unde au fost montați în total 256 stâlpi”.

author avatar
Andrei Coman
334 afisari

2 COMENTARII

  1. Mogosoaia si Domnesti . Urmeza podul de la Braila si tronsoanele autostrazilor . Ai bani , ai infrastructura !

  2. Sa veniti luni dimineata pe la 6.30 sa vedeti ce balamuc va fi cand centura se ingusteaza la 500 m de pasaj din 2 benzi intr-una .
    sa vina si grindeanu si alti ” specialisti ” din MT .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger