AcasăNewsGasit spanzurat in arestul unei sectii de politie din Bucuresti

Gasit spanzurat in arestul unei sectii de politie din Bucuresti

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Un tanar a fost descoperit spanzurat, in incinta arestului Sectiei 5 de Politie din Capitala. Alarma a fost data la primele ore ale diminetii de marti, de catre un alt barbat aflat in celula respectiva.

(foto: buletindecarei.ro)

Imediat au fost chemate cadrele medicale, care au incercat sa-l readuca in simtiri. Din pacate, insa, manevrele de resuscitare nu au avut efectul scontat, persoana in cauza fiind declarata decedata.

Primele concluzii indica faptul ca tanarul si-ar fi pus capat zilelor, din cate anunta televiziunile de stiri. Victima avea in jur de 30 de ani si fusese arestat preventiv dupa ce a ajuns sa fie suspectat de tentativa de omor.

In cazul de fata s-a deschis o ancheta, urmand ca investigatiile sa fie facute atat de catre politistii de la Omoruri, cat si de procurori.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger