AcasăNewsGăsit mort la parterul blocului. Ar fi căzut pe scări

Găsit mort la parterul blocului. Ar fi căzut pe scări

O anchetă menită să scoată la lumină condițiile în care a sfârșit un bărbat de 46 de ani e în plină desfășurare în județul Gorj.

În prima zi a acestei săptămâni, o femeie din orașul Rovinari a sunat la 112, anunțând că un bărbat „a căzut pe scările unui bloc din localitate”. Polițiștii au mers la adresa respectivă și l-au găsit pe om la parterul blocului, decedat. S-au început cercetările la fața locului, iar din primele date reiese că victima ar fi din comuna Turburea. „Bărbatul fusese în vizită la domiciliul unui localnic, de 57 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar când acesta a intenţionat să plece la locuinţa sa, ar fi căzut în mod accidental pe treptele scărilor blocului, iar, în urma impactului, a decedat”, se menționează într-un comunicat postat, marți, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind așteptate și rezultatele necropsiei, care ar putea să îi ajute pe anchetatori să stabilească exact cum anume a pierit gorjeanul.

sursa foto: Facebook/Poliția Română

author avatar
Cristina Stefan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger