AcasăNewsGasisera "reteta castigatoare": evaziune cu... nuca

Gasisera „reteta castigatoare”: evaziune cu… nuca

Un caz mai aparte a ajuns in atentia anchetatorilor argeseni. Avand indicii in privinta formarii unei adevarate retele specializate in nereguli de natura economica, printre care si evaziune fiscala, procurorii DIICOT au demarat o ampla actiune de verificare.

Anchetatorii vorbesc despre o grupare pe patru paliere, pe primul „aflandu-se doi cetateni turci (initiatorii si liderii grupului grupului) care au avut rolul de a inregistra in contabilitatea societatii comerciale administrate operatiuni comerciale nereale de aprovizionare cu nuca in coaja si miez de nuca, in scopul diminuarii taxei pe valoarea adaugata si impozitului pe profit datorat bugetului de stat”, dar si despre un prejudiciu de circa 10 milioane de lei.

Ieri s-au facut perchezitii la nu mai putin de 42 de adrese, atat din Capitala, cat si de pe raza a 9 judete, procurorii cautand indicii utile pentru lamurirea suspiciunilor ce planeaza asupra mai multor indivizi – romani si turci deopotriva. Actiunea  de teren s-a incheiat cu mai multe audieri.

author avatar
National
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger