AcasăNewsGarda veche din PDL il perpeleste pe Ungureanu

Garda veche din PDL il perpeleste pe Ungureanu

Relatia lui Razvan Ungureanu cu vechea garda democrata ramane una cu asperitati. ”Greii” partidului nu-i trantesc fostului premier usa in nas, dar nici nu-l asteapta cu flori in prag.

Razvan Ungureanu

Cand vine vorba despre Razvan Ungureanu si relatia lui cu PDL, Adriean Videanu crede ca fostul premier s-a bagat singur prea mult in seama: ”Traian Basescu nu ne-a cerut niciodata sa fim basescii lui. Dincolo de emotia momentului, formularea a fost una nefericita, este punctul meu de vedere. Pentru ca sunt oameni cu personalitate in PDL”.

Adriean Videanu ii transmite lui Razvan Ungureanu ca PDL nu-i pepiniera de „ungureni”

Dupa prima smetie, Videanu isi mai indulceste tonul (”Asta nu inseamna ca Razvan Ungureanu nu este un om politic valoros, iar eu cred ca Ungureanu reprezinta acea prospetime de care clasa politica are nevoie”), dar nu de tot din moment ce subliniaza ca o colaborare serioasa cu Ungureanu va putea avea loc ”cand domnia sa se va hotari sa intre in PDL”. In PDL-ul unde domneste tot vechea garda, prin urmare Ungureanu trebuie sa se dea legat pe mana acesteia.

Berceanu toarna gaz pe focul premierului disponibilizat

Ungureanu nu are parte de un tratament mai bland nici din partea lui Radu Berceanu care, dupa ce apreciaza ca ”ar fi bine” ca fostul premier sa vina la PDL, adauga, ca din intamplare: ”Nici nu stiu unde ar putea sa se duca in alta parte, iar ideea sa faca un alt partid, e o idee grea, foarte grea”. Iar ca sa fie clar ca PDL nu taie niciun vitel in cinstea lui Razvan Ungureanu, Berceanu mai adauga un strop de otrava: ”Daca vrea sa faca politica… ca poate vrea sa faca altceva omul, invitati-l pe Razvan Ungureanu si intrebati-l…”.

author avatar
Simona Badulescu
794 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger