AcasăNewsGara de Nord: Vagoane de tren in flacari in zona Podului Grant!...

Gara de Nord: Vagoane de tren in flacari in zona Podului Grant!

(foto: captura RealitateaTV)

Mai multe vagoane ale unor trenuri au fost cuprinse de flacari, joi dupa-amiaza, la Gara de Nord, mai exact in zona Podului Grant din Capitala. Pana la aceasta ora nu sunt informatii cu privire la eventuale victime.

(foto: captura RealitateaTV)

Incediu puternic in zona Podului Grant, in apropierea Garii de Nord. Vagoanele unor trenuri garate in zona sectorului 6 al Capitalei ard la aceasta ora, potrivit realitatea.net. Din primele date de la fata locului nu sunt victime.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a lichida cat mai rapid incendiul din zona Podului Grant, si pentru a impiedica flacarile sa se extinda si ala alte trenuri aflate in apropierea vagoanelor care ard.

Este vorba, din primele date, de trenuri de calatori oprite langa Gara de Nord pe cateva linii secundare. Flacarile deosebit de puternice si fumul degajat sunt vizibile de la mare distanta.

„La sosirea echipajelor ardeau cu flacara de 2-3 metri doua vagoane, flacarile s-au extins la alte doua, cu fum puternic. Nu avem informatii ca ar exista victime”, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU, in direct la portul de televiziune amintit.

321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger