AcasăNewsGandirea strategica si imbunatatirea comunicarii, doua dintre cele mai importante directii in...

Gandirea strategica si imbunatatirea comunicarii, doua dintre cele mai importante directii in organizarea unui teambuilding

organizare teambuilding

Valorile individuale cele mai mari ajung sa obtina succes maxim doar atunci cand reusesc sa se integreze perfect intr-o echipa. Pentru o companie, este esential nu numai ca angajatii sai sa fie bine pregatiti, ci sa comunice eficient si sa aiba aceleasi obiective.

Aceste aspecte pot fi rezolvate cu succes cu ajutorul unei firme specializate in organizare teambuilding, precum Brightway®, cu o experienta de aproape doua decenii in domeniu. Iata doua dintre modalitatile prin care lucrurile incep sa evolueze exact in directia dorita!

organizare teambuilding

Organizare teambuilding Nostalgia – puterea experientelor impartasite

Ideea care sta la baza acestui teambuilding este aceea ca experientele impartasite sunt esentiale pentru o comunicare de calitate in echipa. Prin urmare, membrilor acesteia li se ofera ocazia de a calatori inapoi in perioada copilariei sau a adolescentei, inducand nostalgia anilor de tinerete.

Jocurile si activitatile desfasurate in comun au meritul de a accesa nu numai amintiri, ci si resurse utile pentru crearea unor legaturi reale cu ceilalti si pentru lucru mai eficient impreuna. Iata toate felurile in care echipa va avea de castigat, ca urmare a acestei modalitati de organizare teambuilding!

  • prin jocuri ingenioase, invata sa lucreze mai bine impreuna;
  • isi amintesc modalitatile de comunicare folosite la varste mai fragede, dintre care unele se vor dovedi foarte eficiente si in prezent;
  • reusesc sa transforme fiecare situatie dificila intr-o ocazie de a invata ceva nou;
  • isi imbunatatesc considerabil starea de spirit, datorita reintalnirii cu obiecte si amintiri dragi din trecut;
  • scot la lumina resurse si abilitati din perioada copilariei, care ii vor ajuta sa functioneze mai bine si la varsta maturitatii;
  • organizeaza o discoteca si se distreaza ca pe vremuri, avand ocazia sa interactioneze intr-un mediu in care obstacolele sunt depasite cu usurinta;
  • toata distractia este filmata, astfel incat vor ramane cu numeroase „amintiri cu amintiri“.

Organizare teambuilding Into the Future – viziune comuna

Pentru ca o echipa sa obtina succesul, este necesar ca membrii ei sa aiba o viziune comuna in ceea ce priveste viitorul. Propunerea specialistilor de la Brightway® este ca participantii la teambuilding sa fie transpusi cu 100 de ani in viitor, intr-o atmosfera futurista, care imbina distractia cu proiectiile de succes.

Programul de training Into the Future poate fi organizat atat indoor, cat si outdoor. Sunt incluse jocuri interactive pentru imbunatatirea relatiilor in echipa, challenge-uri distractive de creativitate si adevarate calatorii in timp.

Provocarea esentiala consta, de fapt, in a proiecta obiective, visuri sau planuri de viitor si in a le trai impreuna cu colegii. In plus, au loc multiple activitati de crestere a conexiunii si de imbunatatire a comunicarii nevoilor, problemelor si feedback-ului. Efectele benefice obtinute sunt multiple:

  • este realizata o proiectie a intregii echipe in viitor, iar fiecare participant are ocazia de a-si stabili rolul personal in evolutia de ansamblu;
  • sunt antrenate abilitatile de organizare, comunicare si impartire a responsabilitatilor,
  • distractia impreuna permite construirea unor amintiri unice cu colegii.

In final, specialistii in organizare teambuilding de la Brightway® ajuta la analiza exercitiilor derulate, astfel incat sa fie trase concluzii relevante despre imbunatatirea lucrului in echipa.

Imbinand distractia cu provocarile, echipa este sudata si va da, pe viitor, un randament mult superior!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger