AcasăGame over! Catalin Botezatu s-a despartit de Valeria Marini

Game over! Catalin Botezatu s-a despartit de Valeria Marini

Catalin-Botezatu-Valeria-Marini-despartit-foto-viva.roGame over! Catalin Botezatu s-a despartit de Valeria Marini

Catalin Botezatu ramane burlac! Nici Valeria Marini nu a reusit sa-l duca pe Botezatu in fata altarului, pentru ca el nu e pregatit sa se casatoreasca.

Catalin-Botezatu-Valeria-Marini-despartit-foto-viva.ro
Game over! Catalin Botezatu s-a despartit de Valeria Marini

Dupa ce toata lumea a fost deceptionata de finalul emisiunii „Burlacul„, de unde Catalin Botezatu trebuia sa-si aleaga viitoarea sotie, el a decis sa se desparta si de Valeria Marini.

Se pare ca legatura dintre cei doi s-a racit dupa Festivalul de la Cannes, unde cei doi au petrecut clipe minunate impreuna. Conform unor surse, Catalin Botezatu ar fi pus punct acestei relatii pe motiv ca nu era pregatit sa se casatoreasca, in timp ce Valeria Marini isi dorea ca acest lucru sa se intample cat mai repede.

Cu toate acestea, cei doi au ramas in relatii profesionale foarte bune. Desi nu mai formeaza un cuplu, Catalin Botezatu este in continuare designerul oficial al casei de moda pe care Valeria Marini o detine in Italia.

Potrivit showbiz.ro, cei doi ar fi trebuit sa mearga impreuna la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a celebrei Naomi Campbell, dar, din cauza proiectelor in care Catalin Botezatu era implicat, cuplul nu s-a prezentat la eveniment.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
790 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger