AcasăNewsGama Coccolino Sensations relansata printr-o campanie inovatoare

Gama Coccolino Sensations relansata printr-o campanie inovatoare

Coccolino Creations vine cu un ambalaj premium, si o tehnologie ce are la baza micro-capsule

Coccolino anunta relansarea gamei senzoriale Sensations sub numele Coccolino Creations si introducerea pe piata romaneasca a unui nou produs pe baza de flori de nufar si grepfrut roz, Coccolino Water Lily & Pink Grapefruit. Campania de comunicare a noii game include un spot TV, comunicare in-store, prin canale de social media si actiuni de PR.

Coccolino Creations vine cu un ambalaj premium, si o tehnologie ce are la baza micro-capsule

Perioada de desfasurare a campaniei este iunie – august 2014, avand ca element inedit colaborarea dintre Coccolino si jurnalistul de calatorii Bradut Florescu. Relansarea gamei se bucura de o comunicare permanenta in mediul online, pe pagina de Facebook Coccolino Romania si pe platforma de traveling tedoo.ro.

“Cand vorbim de Coccolino Creations, nu vorbim numai de o relansare a unei game, ci de o experienta inedita, in care Coccolino devine storyteller. Prin CoccoAventura alaturi de Bradut Florescu, o poveste in centrul careia se afla ursuletul Coccolino, am pozitionat brandul pe zona de premium pampering”, a declarat Iulia Floricica, Senior Brand Building Manager Laundry, Unilever South Central Europe.

In prima etapa a campaniei, cea de teasing, Coccolino a pornit alaturi de Bradut Florescu intr-o veritabila CoccoAventura pe meleaguri indepartate, in cautarea inspiratiei si a experientelor de neuitat. Timp de doua saptamani, Coccolino a descoperit in fiecare zi parfumuri si idei noi, a pastrat legatura cu fanii de pe Facebook si a creat asteptare pentru noua lansare.

“Vara aceasta mi-am dorit sa dezvolt un proiect diferit de ce am facut pana acum: un tur al resorturilor de 5 stele din Thailanda. L-am invitat pe Coccolino, ursuletul pufos, sa mi se alature in aceasta aventura ca expert in pufosenie. La fiecare destinatie, la fiecare experienta noua, Coccolino a observat detalii legate de flori, fructe, arome, mirosuri, experiente senzoriale si a adaugat parerile sale in jurnalul nostru de calatorie de pe tedoo.ro”, a declarat Bradut Florescu, jurnalist de calatorii.

author avatar
Catalin Dumitrescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger