AcasăNewsGâlceavă la Buckingham: Regina Elisabeta a II-a, la cuțite cu Meghan Markle!

Gâlceavă la Buckingham: Regina Elisabeta a II-a, la cuțite cu Meghan Markle!

Ducesa de Sussex a preferat tenisul decât familia

Scandal cât casa… sau mai bine să scriem cât palatul?! Da, scandal cât Palatul Buckingham la Londra – regina Elisabeta a II-a a fost jignită de Meghan Markle, ultima tușă pe tabloul dinastic al Marii Britanii. Soția lui Harry, prinț și doar atât, a preferat să vadă pe viu finala de la US Open decât să însoțească familia încoronată (dar unii nu prea) la Castelul Balmoral, din Scoția, acolo unde se țineau Jocurile din Highlands, o tradițională întrecere sportivă.

Ducesa de Sussex a preferat tenisul decât familia

Atât i-a trebuit „coanei Lisaveta”, care a luat foc. La început bune, relațiile dintre ea și Ducesa de Sussex s-au deteriorat pe parcurs, pentru ca acum tensiunea să fie la cote maxime. Ultimul episod a pus capac – bună prietenă cu Serena Williams, Meghan nu a vrut să piardă finala de Mare Slam de la US Open și a dat o fugă până la New York. Câteva mii de kilometri distanță, las’ că nu moare nimeni pentru atâta lucru, și-o fi zis nonconformista soție a nu mai puțin de nonconformistului prinț Harry.

Popularitatea, pierdută la tie-break

„Nu e posibil așa ceva! E mai important tenisul decât familia?!”, a tunat Regina Elisabeta, scriu ziarele din Londra.

Grav este, însă, că nu doar regina Marii Britanii s-a arătat „dezamăgită” și jignită de comportamentul lui Meghan Markle. La rândul lor, și oamenii simpli au interpretat gestul ca pe un afront la adresa reginei, despre care se știe că ține la tradiții și adoră să fie înconjurată de familie când merge la Castelul Balmoral. Văzută în loja de la Arthur Ashe Stadium, Ducesa de Sussex pare a nu fi prea afectată de pierderea popularității. Asta, chiar dacă, după ultimul sondaj al portalului YouGov, aprecierile negative la adresa consoartei Prințului Harry au crescut cu 16% (asta pe fondul unei scăderi cu șase procente a estimărilor pozitive).

Rugați să comenteze absența de la Balmoral, cuplul Harry-Meghan a invocat scuza că Archie era prea mic pentru a călători în Scoția. „În plus, aveam atât de mult de lucru în acest weekend…”, s-a fofilat prințul. Degeaba, presa n-a crezut o iotă din explicațiile oferite și nici n-avea cum să o facă, de vreme ce însăși Meghan Markle s-a afișat în public surâzătoare, binedispusă și deloc preocupată de ce face restul familiei regale.

author avatar
Nicholas Cezar
3.391 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger