AcasăNewsGâlceavă în Poliție în cazul drogurilor de pe litoral

Gâlceavă în Poliție în cazul drogurilor de pe litoral

Polițiștii se anchetează între ei pentru drogurile de la malul mării

Operațiunea ”droguri pe Litoral” a devenit din nou în atenția autorităților după ce șeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a anunţat, ieri, că va sesiza Parchetul pentru neglijenţă în serviciu cu privire la şeful de la crimă organizată şi antidrog Tulcea, pentru maniera în care a gestionat cazul drogurilor venite la mal în luna martie. Astfel că, acesta devine primul caz în care polițiștii se ceartă între ei cum au acționat în cazul drogurilor de pe litoral.

Polițiștii se anchetează între ei pentru drogurile de la malul mării

Astfel că, misiunea de supraveghere a kilogramelor de subsatanțe halucinogene care au  ajuns pe malul Mării Negre s-a redenumit din ”droguri pe Litoral” în ”halucinogene la mal”. ”Șeful împuternicit, şeful serviciu combatere a criminalităţii organizate,  a fost primul care a știut de misiune. Dar acestuia i s-au întrerupt legăturile cu subordonații. Mai sunt şi alte nereguli. I se impută faptul că a fost informat şi nu a raportat la timp. Dacă spunea şi acţiunea se desfăşura într-un mod mult mai rapid” spune șeful Poliției.

Întrebat dacă o tonă de droguri a dispărut astfel din cauza şefului de la crimă organizată şi antidrog Tulcea, Ioan Buda a precizat că nu e vorba o tonă de droguri, ci de aproximativ 30 de saci. Săptămâna trecută, conducerea Poliţiei Române a anunţat că a cerut ca Direcţia de Control Intern să facă verificări cu privire la modul în care poliţiştii din Tulcea au gestionat ancheta privind drogurile care au venit la mal în martie, existând suspiciuni că poliţiştii au ratat o captură de droguri aflată în saci care au eșuat pe malul Mării Negre. Astfel că, gâlceava între oamenii legii continuă pe tema cantității de droguri care au ajuns la malul Mării.

author avatar
Ramona Feraru
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger