AcasăNewsGalați: Părţi din cadavrul unei femei, găsite pe centura oraşului

Galați: Părţi din cadavrul unei femei, găsite pe centura oraşului

Cadavrul unei femei, având mâinile şi picioarele secţionate de corp, a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură, în Galaţi. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Membrele femeii au fost tăiate, acestea fiind descoperite în apropierea trupului neînsuflețit, spun anchetatorii. De asemenea, pe cadavrul femeii, încă neidentificate, au fost găsite numeroase semne de violenţă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, specialişti în criminalistică şi procurori. Criminaliştii fac cercetări la faţa locului, cadavrul fiind transportat  la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
212 afisari

3 COMENTARII

  1. PENTRU CRIMĂ -PEDEAPSA CAPITALA REINTRODUSĂ! Belarus o are și nimeni nu le mai zice nimic! Marea Britanie nu știu daca o are DAR O APLICA !! Cazurile cind teroristi au atacat si ucis cu cutitele oriunde in Anglia-au venit trupe speciale ale politiei si i-au executat fara sa ca macar sa mimeze capturarea în vederea judecarii lor !

  2. România a ajuns un abator:crime abominabile, măcel pe șosele (ziua și accidentul (accidentele), o țară nebună, un tren deraiat de pe șine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger