AcasăNewsGala Campion pentru Romania: LUCIAN BUTE vs JEAN PAUL MENDY- este transmis...

Gala Campion pentru Romania: LUCIAN BUTE vs JEAN PAUL MENDY- este transmis HD de PROTV

Gala Campion pentru Romania este primul eveniment din box transmis HD in Romania, PROTV transmite in format HD (HIGH DEFINITION) meciul de box dintre LUCIAN BUTE si JEAN PAUL MENDY. Primul meci in care Lucian Bute isi va pune in lupta centura de campion mondial in fata compatriotilor sai este programat astazi in jurul orei 23.00.

(FOTO INEDIT) Vezi ce vedetele autohtone si personalitati au venit la meciul lui Lucian Bute – Jean Paul Mendy transmis de PROTV!

LUCIAN BUTE vs JEAN PAUL MENDY

La Romexpo, meciul lui Lucian Bute cu Jean Paul Mendy va strange peste 9.000 se spectatori. Mai mult de 1000 de oameni au ajuns deja la centrul expozitional Romexpo. Multi dintre ei au preferat sa ramâna in afara arenei la terasele din imprejurimi. Lucian Bute va lupta, pentru prima oara in cariera, avand-o alaturi in sala pe mama sa.

Programul galei „Campion pentru România”:

Primul meci va incepe la ora 20.30. Ring announcer este americanul Michael Buffer, cel care a devenit cunoscut gratie stilului inconfundabil in care isi face meseria si datorita marcii sale inregistrate: „Let’s get ready to rumble!” (Sa ne pregatim de bubuiala).

Categoria Pana/Meci pentru titlul international, versiunea WBC: Viorel Simion (România) – Jun Talape (Filipine). Adversarul lui Viorel Simion in meciul pentru titlul international la categoria WBC, filipinezul Jun Talape, a reusit sa se incadreze in limitele categoriei pana, dupa ce intr-o ora a dat jos cele 200 de grame peste limita

Categoria Supermijlocie: Renan St. Juste (Canada) – Jaudiel Zepeda (Mexic).

Categoria Grea: Bogdan Dinu (România) – Awadh Mohamed Tamim (Tanzania).

Categoria Superușoara: Pier-Olivier Cote (Canada) – Pedro Navarette (Mexic).

Categoria Supercocoș: Sahib Usarov (Rusia) – Sergio Gomez (Nicaragua).

EVENIMENTUL PRINCIPAL / Categoria Supermijlocie: LUCIAN BUTE (România) – JEAN PAUL MENDY (Franta). „Va promit sambata un meci foarte spectaculos, intre doi stangaci. Va fi mai spectaculos decat meciul dintre Haye si Klitschko”, a declarat Lucian Bute.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
1.355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger