AcasăNews"Gala Bute". Fostul sef al FRB, adus la instanta cu mandat. Doroftei:...

„Gala Bute”. Fostul sef al FRB, adus la instanta cu mandat. Doroftei: „Nu stiu despre ce este vorba”

(foto: b1.ro)

Insotit de avocat, dar si de un om al legii. Asa a ajuns, in jurul orei 9, fostul campion la box, in fata cladirii Curtii  Supreme, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul „Gala Bute”, cauza in care este cercetat predecesorul sau la sefia FRB, Rudel Obreja.

Doroftei a ajuns la Curtea Suprema (foto: b1.ro)

UPDATE: Dupa ce a fost audiat, Doroftei a plecat de la instanta in jurul pranzului. „Nu am avut ce sa spun prea multe. N-am participat la negocieri, nu am participat la discutii, deci nu am ce sa spun despre „Gala Bute” (…) nu am fost implicat in cheltuieli”, a lamurit fostul boxer.

–-

Leonard Doroftei a fost citat cu mandat ca urmare a faptului ca, pana la momentul de fata, s-a considerat ca a lipsit la precedentele doua dati in care ar fi trebuit sa ajunga in fata instantei. Drept urmare, fostul campion a ajuns la Curtea Suprema insotit de un om al legii. Dar si de un avocat.

In replica, fostul sef al Federatiei Romane de Box a declarat, miercuri dimineata, ca nu ar fi stiut ca a fost citat. „N-am stiut. Nu stiu despre ce este vorba, acum am primit citatia”, a subliniat Doroftei, in timp ce se pregatea sa intre in cladirea instantei.

Va spunem ca Doroftei este succesorul lui Rudel Obreja, cel care, la momentul gazduirii evenimentului sportiv in cauza, conducea Federatia Romana de Box. Pe langa Obreja, in dosaurl cunoscut drept „Gala Bute”, mai este cercetata, printre altii, si fosta sefa de la Ministerul Turismului, Elena Udrea.

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger