AcasăNewsGafa uriasa a lui Traian Basescu la intalnirea cu Printul Charles

Gafa uriasa a lui Traian Basescu la intalnirea cu Printul Charles

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a felicitat pe Printul Charles, pentru „implinirea varstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip”, Regina celebrand de fapt 60 de ani de domnie.

Traian Basescu

Traian Basescu a gafat in timpul intalnirii pe care a avut-o, luni, cu Printul Charles, felicitandu-l pe acesta pentru „implinirea varstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip, Regina celebrand de fapt 60 de ani de domnie.

„Permiteti-mi sa va spun bun venit la Bucuresti! Bun venit in Romania! Tin sa va felicit pentru stralucitoarea ceremonie a implinirii varstei de diamant a mariajului dintre Regina Elisabeta a II-a si Printul Filip”, i s-a adresat Basescu, in limba romana, Printului Charles, citat de Realitatea TV.

Gafa a fost insa observata si remediata de translator, acesta felicitandu-l pe Printul Charles pentru „ceremonia dedicata Jubileului de Diamant al Majestatii Sale, Elisabeta a II”, evenimentul corect care a avut loc, de fapt, in Marea Britanie.

In cadrul intalnirii joviale, presedintele Romaniei a tinut sa ii multumeasca Printului Charles pentru filmul pe care aceste l-a realizat despre Muntii Carpati, declarand ca acesta a promovat „extrordinar”Romania. Totodata, Traian Basescu a dorit sa il felicite pe interlocutor pentru modul in care va fi organizata Olimpiada.

„Alteta, in acelasi timp, cred ca ne pregatim sa vedem un eveniment extraordinar, Olimpiada de la Londra, si speram ca echipele noastre sa fie printre performerii acestei olimpiade”, i-a mai spus Basescu Printului Charles, la inceputul intrevederii lor de la Palatul Cotroceni.

Printul Charles a vizitat la finalul intrevederii cu presedintele Basescu si biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, aflata in curtea Palatului Cotroceni.

author avatar
Ionut Zgimbau
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger