AcasăNewsGafa ministrului Sănătății, în mesajul de Paști: „Fie ca lumina nașterii Domnului...”/Cum...

Gafa ministrului Sănătății, în mesajul de Paști: „Fie ca lumina nașterii Domnului…”/Cum a reacționat Rafila după ce i-a fost sesizată greșeala – VIDEO

sursa foto: captură video

Cum se întâmplă an de an cu ocazia marii sărbători a Învierii Domnului,  politicienii sau oficialii transmit mesaje cu urări adresate românilor, de Sfintele Paști.

La fel a ales să facă și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Doar că oficialul guvernamental a părut să confunde sărbătorile: Paștele cu Crăciunul.

Rafila a transmis, recent, un mesaj video, cu urări adresate românilor, de Paști, din apropierea unui lăcaș de cult. „Sărbători de Paști binecuvântate! Fie ca lumina nașterii Domnului să pătrundă în sufletele și în casele dumneavoastră”, a transmis ministrul Alexandru Rafila, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Rafila: Mulțumesc celor care mi-ați semnalat greșeala

Ulterior, după ce internauții i-au semnalat gafa, amintind că de Paști se sărbătorește Învierea Domnului, ministrul Sănătății a revenit asupra mesajului. Cu o precizare în scris.

„Dragi prieteni, mulțumesc celor care mi-ați semnalat greșeala de exprimare din mesajul adresat vouă cu ocazia Sfintelor Paști. Sărbători cu bine în continuare!”, a menționat Rafila în postarea de pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
801 afisari

11 COMENTARII

    • De unde sa stie Rafila d-astea cu religia? De la tatal lui sef de securitate care a omorat in bataie 27 de tarani care refuzau colectivizarea?La vremuri noi , tot ei.

  1. are dreptate m radu , era deajuns un Hristos a Inviat ! toti vin cu , fie ca , fie ca …..

    • Sigur. Tovarășul Rafila este un intelectual rasat, tobă de conținutul Scripturilor și practicat ortodoxismul. Se vede de la o poștă că știe psalmii pe de rost și toate tradițiile ortodoxe. Nu e om care să nu greșească.

      • Tov. Rafila e un gaozar care s-a catarat in caruta hodorogita a PSD-ului. Ce nu stie el e ca AUR va fi campionul in alegeri cu 67% din voturile exprimate si cam toata sleatha de acum din politica va merge la puscarie ptr multi ani!

  2. Ce NASTE DIN PISICA SOARECE MANANCA . SECURIST CRIMINAL TATA-L , se curist si fiul la timpuri noi .

  3. Bai prafila, bai ciumete cripto-komunist globalist, fost si actual omesist nazist, intrebare de baraj pentru tine, de 100 de puncte: dar nu vrei si tu de la Barbosul Suprem un cap in gura, numai asa, sa iti vina odata si tie mintea la cap, ca se vede ca la dulapul nazist si la ciukanezul dobitoque nu prea sunt sanse ? Ha ha ha 🙂 Sau, si mai bine, vrei sa iti trimitem si tie un micut Detasament de Soimi ai Patriei, sa iti dea ratatii aia mici niste suturi in mekla, cica astia stiu si ceva fotbal, tot asa amical ? Ha ha ha 🙂 Bai prafila, sa te prinda fulgerul cand mai aberezi si delirezi langa orice biserica, nu e de tine, mai bine minti in continuare cum mai e situatia cu celebrul deja virusel chinezesc micut si invizibil, care interesant ca pe tine nu te prinde deloc, oare de ce ? Bai taranokule de sekurici ordinar, sa vezi ce schimb de cravate o sa iti faca niste romanasi, numai sa bagati voi micuta colonie esuata de la Bukale in razboi, automat ramaneti fara Dobrogea si Transilvania 🙂

  4. Un impostor imb ecil si un neme rnic, cu apucatori de tortionar mostenite genetic, un Josef Mengele al Romaniei, ar trebui tinut si el si ARA HAT in sacii negri 24h in pielea goala la frigut, cu masti obligatoriu pe fata, dupa care scosi si intrebati de ce s-au cumparat zeci de milioane de doze de vaccin. Te uiti la ei si sunt de neclintit. Ceea ce dovedeste ca de fapt realitatea in care traim este o dictatura mai mare decat ceva comunista si fascista la un loc. Tipam aici ca niste fraieri dar de fapt ei sunt intangibili si agenda lor merge mai departe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger