AcasăNewsGafa ministrului Sănătății, în mesajul de Paști: „Fie ca lumina nașterii Domnului...”/Cum...

Gafa ministrului Sănătății, în mesajul de Paști: „Fie ca lumina nașterii Domnului…”/Cum a reacționat Rafila după ce i-a fost sesizată greșeala – VIDEO

sursa foto: captură video

Cum se întâmplă an de an cu ocazia marii sărbători a Învierii Domnului,  politicienii sau oficialii transmit mesaje cu urări adresate românilor, de Sfintele Paști.

La fel a ales să facă și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Doar că oficialul guvernamental a părut să confunde sărbătorile: Paștele cu Crăciunul.

Rafila a transmis, recent, un mesaj video, cu urări adresate românilor, de Paști, din apropierea unui lăcaș de cult. „Sărbători de Paști binecuvântate! Fie ca lumina nașterii Domnului să pătrundă în sufletele și în casele dumneavoastră”, a transmis ministrul Alexandru Rafila, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Rafila: Mulțumesc celor care mi-ați semnalat greșeala

Ulterior, după ce internauții i-au semnalat gafa, amintind că de Paști se sărbătorește Învierea Domnului, ministrul Sănătății a revenit asupra mesajului. Cu o precizare în scris.

„Dragi prieteni, mulțumesc celor care mi-ați semnalat greșeala de exprimare din mesajul adresat vouă cu ocazia Sfintelor Paști. Sărbători cu bine în continuare!”, a menționat Rafila în postarea de pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman