AcasăNewsGafa incalificabila a unei stiriste! A inceput sa rada in timp...

Gafa incalificabila a unei stiriste! A inceput sa rada in timp ce prezenta: „Au murit cinci copii!”

O prezentatoare de stiri a postului Tv australian Channel Ten a inceput sa rada in hohote in timp ce prezenta informatii despre protestele din Brazilia si despre prabusirea unei cladiri din India, soldata cu moartea mai multor persoane, intre care si cinci copii.

Natasha Exelby, prezentatoarea postului TV Channel Ten a izbucnit in ras, in direct, in timp ce prezenta informatii dramatice, atat despre revoltele din Brazilia cat si despre prabusirea unei cladiri din Mumbai, in urma careia au murit cinci copii. Criza incontrolabila de veselie a fost determinata de o discutie intre colegul ei de platou si un invitat al acestuia, scrie heraldsun.com.au.

Ulterior, Natasha Exelby si-a cerut scuze pentru criza de ras din timpul prezentarii titlurilor din lumea intreaga, stiri, de altfel, foarte serioase.

„Am vrut doar sa-mi cer scuze daca am jignit pe cineva. Imi pare, sincer, foarte rau”, a spus ea, la finalul jurnalului de stiri.

Totusi, cei care au vizionat filmuletul postat pe youtube admit ca vina nu ii apartine in totalitate stiristei, ci si echipei sale care a stabilit prezentarea unor informatii atat de serioase imediat dupa un moment comic.

[youtube]vx1TtRJmY-c#at=73[/youtube]

author avatar
Alina Costache
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger