AcasăNewsGAFA de proportii! Vezi ce a facut un galatean in prima zi...

GAFA de proportii! Vezi ce a facut un galatean in prima zi de munca!

Dupa ce si-a gasit foarte greu un loc de munca, un barbat din Galati a tinut mortit sa nu uite prima zi la serviciu. Proaspat angajat la un centru comercial din Constanta, barbatul a calcat stramb inca de la inceput.

Galateanul a ajuns pe mana politiei, dupa ce a fost banuit de disparitia misterioasa a peste 2.000 de lei. Potrivit IPJ Constanta, incidentul s-a petrecut intr-un magazin care se ocupa de comercializarea instalatiilor termice, unde barbatul fusese angajat ca vanzator.

Inventiv, barbatul a sunat la 112 si a spus ca a fost atacat de doi indivizi, care i-au furat, dintr-un sertar, suma de 2.300 de lei. Pentru a fi cat mai convingator, vanzatorul a indicat si semnalmentele suspectilor, dar primele cercetari au aratat ca este vorba de o inselatorie. De fapt, hotul era chiar vanzatorul, care a incercat sa isi ascunda fapta.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat si cu o amenda de 200 de lei pentru ca a alertat politia fara niciun motiv justificat, arata ViataLibera.

author avatar
Anca Murgoci
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger