AcasăNewsGafa de proportii la Buzau: Au incurcat sicriele la morga!

Gafa de proportii la Buzau: Au incurcat sicriele la morga!

Familiile a doua fete in varsta de doar 17 ani, care si-au pierdut viata intr-un cumplit accident de circulatie, au trecut printr-un moment greu de descris in cuvinte, dupa ce au descoperit ca angajatii de la morga din Buzau au incurcat sicriele si le-au trimis acasa trupul neinsufletit al altei persoane.

Situatie de-a dreptul ingrozitoare intr-un oras din Romania. Parintii uneia dintre tinerele decedate zilele trecute, pe o sosea din localitatea Caldarasti, au primit indurerati, acasa, la Padina, cosciugul in care au crezut ca se afla trupul fara viata al fetei lor. Cand au deschis, insa, capacul, au descoperit ca inauntru nu era fiica lor, ci cadavrul unei alte tinere. Au inteles ca angajatii de la Medicina Legala din Buzau facusera o greseala imensa si au anuntat politia, potrivit jurnaluldebuzau.ro.

Totul s-a intamplat vineri. Urmeaza ca in decursul acestei zile situatia sa fie remediata, iar familiile sa isi poata inmormanta crestineste fetele pe care le-au pierdut in urma tragediei rutiere. Pana la acest moment nu se stie cine se face vinovat de greseala de proportii.

1.068 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger