AcasăNewsGafa de proportii: Doua televiziuni asiatice au confundat-o pe Margaret Thatcher cu...

Gafa de proportii: Doua televiziuni asiatice au confundat-o pe Margaret Thatcher cu regina Angliei si cu actrita Meryl Streep

Televiziunile din Asia s-au facut de ras atunci cand au anuntat moartea „Doamnei de Fier”, Margaret Thatcher. Fostul premier britanic a fost condundat cu o actrita americana sau cu regina Marii Britanii.

Este vorba despre o televiziune din Taiwan, care a difuzat imagini cu regina Angliei, dar si despre o alta din Thailanda, care au aratat-o pe actrita Meryl Streep, cea care a jucat rolul principal al peliculei biografice „The Iron Lady”.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, jurnalistii si-au cerut scuze mai tarziu, cand si-au dat seama de greseala comisa.

A fost stirea despre care a vorbit luni tot mapamondul, dar din cauza vitezei, cele posturi tv au confundat-o pe Margaret Thatcher cu regina Elisabeta a II-a si cu actrita Maryl Streep.

Taiwanezii au difuzat burtiera „Margaret Thatcher a murit in urma unui atac cerebral” in timp ce rulau imagini cu regina. Insa, la cateva ore au revenit si si-au cerut scuze pentru greseala comisa in identificarea celor doua personalitati britanice.

Actrita Meryl Streep

In acelasi timp, in Thailanda, a fost facuta o alta eroare. Au fost prezentate imagini cu Meryl Streep, o actrita americana, care a jucat rolul Domnei de Fier in filmul biografic, „The Iron Lady”.

Dupa ce si-au dat seama ca au gresit, echipa a scris pe pagina oficiala de Facebook ca le pare rau si ca „Vom incerca sa ne imbunatatim munca de documentare si ne pare foarte rau”.

Citeste si: A murit Margaret Thatcher, “Doamna de Fier” a politicii britanice (VIDEO)

Macabru: Britanicii au chefuit in strada dupa ce au aflat ca Margaret Thatcher a murit!

Regina Elisabeta a II-a, indurerata de moartea lui Margaret Thatcher. Afla mesajul premierului britanic!

Marea Britanie in doliu. “Campioana globala a pietei libere” s-a stins din viata la 87 de ani!

author avatar
Andra Nesu
786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger