AcasăNewsGadgeturi indispensabile pentru iPad-ul tau

Gadgeturi indispensabile pentru iPad-ul tau

Performantele iPad-ului vostru se vor imbunatati simtitor cu ajutorul gadgeturilor.

iPad-ul este in sine un gadget multifunctional, care a revolutionat ideea de computer portabil. Totusi, daca va lipsesc unele dintre dotari pentru a folosi iPad-ul vostru la capacitate maxima, puteti utiliza o serie de gadgeturi care vor imbunatati spectaculos ”relatia” pe care o aveti cu acest computer protabil.

Performantele iPad-ului vostru se vor imbunatati simtitor cu ajutorul gadgeturilor.

Pentru inceput, ar fi bine sa va dotati cu cititoare de carduri de memorie tip CF sau SD.

Cititor de carduri SD – 15-40 $

Sunt excelente  pentru incarcarea fotografiilor direct pe iPad. Potrivit Business Insider, pretul nici nu este prea mare, fiind cuprins intre 15 si 40 $.

Tastatura wireless – 70 $

Un alt accesoriu care completeaza perfect iPad-ul vostru este tastatura wireless de la Apple. Aceasta este compatibila cu ambele generatii de iPad si puteti sa o folositi la o distanta de pana la aproape 10 metri distanta de iPad. Se alimenteaza cu baterii tip AA si este dotata cui sistem de economisire a energieie.  Pretul de cost – echivalentul a 70 $.

Adaptor AV Apple – 40 $

Adaptorul digital AV de la Apple va permite atasarea iPad-ului de televizorul vostru, pe ecranul caruia puteti sa urmariti diverse inregistrari video. Adaptorul se poate conecta la dispozitive compatibile HDMI si costa aproape 40 $.

Microfon Snowball – 70 $

Blue mic Snowball este un microfon profesional care poate fi conectat la iPad prin port USB, facilitandu-va, astfel, comunicarea prin retelele Skype, Yahoo, etc. Acest gadget este ceva mai scump si costa circa 70 $.

Bamboo Stylus – 30 $

”Stiloul” Wacon Bamboo este unul dintre cele mai bune instrumente de ”scris” pentru iPad. Prin simpla atingere a ecranului puteti accesa cu acest ”stilou” in valoare de circa 30 $ exact aplicatiile pe care le doriti, rapid si fara efort.

Pensula Nomad – 18 -39 $

Pensula Nomad este un alt gadget deosebit, cu ajutorul caruia puteti ”picta”, prin intermediul unui program adecvat, accesibil prin intermediul iPad-ului vostru. Pensula speciala costa intre 18 si 39 $.

Boxa Jawbone Jambox – 200 $

Boxa Jawbone Jambox va permite sa ascultati wireless hiturile si radiourile preferate de pe iPad-ul vostru. Boxa are conexiune Bluetooth, o baterie cu autonomie de 10 ore si poate fi folosita la peste 10 metri distanta de iPad-ul vostru. Desi pretul este cam piperat, de aproximativ 200 $, utilizatorii spun ca face toti banii.

Imprimanta HP wireless – 150 $

Imprimanta HP Photosmart 6510 e-All-in-One va ofera posibiblitatea sa printati diverse imagini la o calitate ireprosabila, wireless, direct de pe iPad. Imprimanta functioneaza ca fax, copiator, scanner si, evident, printer. Puteti obtine imagini fata/verso, iar imprimanta in valoare de circa 150 $ are un ecran touchscreen si conexiuni USB si Wi/fi.

Incarcator tip desktop – 24 $

Incarcatorul tip desktop transforma iPad-ul vostru intr-un iMac (computerul-dektop de la Apple, fara unitate aparenta, format doar din ecran LCD, tastatura si mouse). Acest gadget costa 24 $.

author avatar
Arpad Dobre
1.110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger