AcasăNewsGadea, urmarit penal: DNA extinde cercetarile in Dosarul „Santajul”

Gadea, urmarit penal: DNA extinde cercetarile in Dosarul „Santajul”

Mihai Gadea

Joi a continuat sarabanda audierilor la sediul central al DNA, procurorii anticoruptie citand inclusiv vedete ale postului Antena 3, ca insusi directorul Mihai Gadea sau Mugur Ciuvica. Cei doi au venit insotiti si de alti colegi, in frunte cu Mircea Badea si Adrian Ursu, care au declarat ca sunt acolo doar pentru a-si sustine prietenii.

Mihai Gadea

In timp ce Mugur Ciuvica a declarat la iesirea din sediul DNA ca doar a fost intrebat despre sursele sale jurnalistice, surse judiciare au declarat, chiar in timp ce Mihai Gadea era audiat, ca acesta este urmarit penal.

Mugur Ciuvica

Misterul spotului disciplinar

De asemenea, printr-un comunicat de presa, DNA a anuntat ulterior ca au extins cercetarile in dosarul in care sunt cercetati Sorin Alexandrescu, Camelia Rodica Voiculescu, George Daniel Matiescu, SC Antena TV Group, SC Intact Publishing SRL si SC Antena 3 SA. De remarcat ca SC Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, aducandu-i-se la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al firmei. Postul TV este acuzat ca, incepand cu data de 22 aprilie 2013, ar fi difuzat, sub forma unor stiri, materiale cu caracter denigrator la adresa partii vatamate Ioan Bendei, administratorul RDS&RCS, care a si facut plangere penala pentru santaj. In plus, procurorii sustin ca, incepand cu data de 9 mai 2013, Antena 3 a difuzat si un spot publicitar prin care opinia publica era informata ca vor fi facute dezvaluiri cu privire la posibile fapte de coruptie ale partii vatamate.

author avatar
Dan Bratu
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger