AcasăNewsGaddafi traieste!

Gaddafi traieste!

Victorie! Gaddafi e viu?!

Anul 2011 se incheie cu bine. Toti suntem sanatosi, nimeni n-a murit, nici cei pentru care s-ar fi bagat mana in foc ca s-au dus.

Victorie! Gaddafi e viu?!

Unele surse media arabe au lansat o „ofensiva”, care da frisoane la Tripoli. Potrivit acestor surse, fostul lider libian Muammar al-Gaddafi nu ar fi murit, cel linsat fiind o sosie a sa. Legatura cu Colonelul ar mentine-o in prezent tineri din gruparea Abou Salim, implicata in confruntari cu trupele Consiliului National de Tranzitie (CNT). Aproape in fiecare noapte pe cladiri din capitala Libiei apar graffiti cu celebrul slogan din perioada Jamahiriei: „Allah Maoummer Libya O Bess!”, informeaza portalul Algeria ISP.

Acestea ar fi opera celor din gruparea Abou Salim, a caror recente actiuni in regiunea Kardji si localitatea Andalous au provocat prejudicii grave militantilor noii puteri de la Tripoli. Conform informatiilor oficiale, dar si imaginilor care au facut inconjurul lumii, Gaddafi a fost ucis la 20 octombrie 2011, in timp ce incerca sa paraseasca orasul natal Sirte, cucerit de rebeli. Insa, Algeria ISP sustine ca acela era doar o sosie, in prezent acesta conducand rezistenta libiana.

author avatar
Adina Mutar
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger