AcasăNewsGaddafi e bine mersi. NATO omoara bebelusi si civili (VIDEO)

Gaddafi e bine mersi. NATO omoara bebelusi si civili (VIDEO)

Cel putin noua persoane, inclusiv cinci membri ai aceleiasi familii, intre care doi copii cu varsta sub doi ani, au fost ucisi in noaptea de sambata spre duminica, intr-un raid al NATO asupra caselor lor, intr-un cartier din Tripoli, conform unui nou bilant anuntat de autoritatile libiene, informeaza AFP.

Un imobil cu doua etaje, in care locuiau cinci familii, potrivit autoritatilor, a fost distrus de un bombardament in cartierul Al-Arada, din estul Tripoli. Purtatorul de cuvant al regimului libian, Moussa Ibrahim, a acuzat NATO ca ar comite „acte barbare”, vizand „intentionat civili„. Cel putin alte doua case vecine au fost avariate, potrivit unui jurnalist al AFP.

Doua cadavre au fost scoase dintre daramaturi in fata corespondentilor presei internationale, condusi de autoritati in zona. La spitalul din Tripoli jurnalistii au putut vedea cadavrele a doi copii cu varsta mai mica de doi ani, precum si al unei femei din cadrul aceleiasi familii, potrivit autoritatilor.

„Este o alta noapte de crime, teroare si oroare cauzate de NATO„, a afirmat Ibrahim, adaugand ca nu exista unitati sau vehicule militare in apropierea cartierului. Liderii american, francez, britanic si italian, care conduc operatiunile militare din Libia, sunt „responsabili moral si legal de aceste crime”, a precizat el. „Aceasta nu este propaganda. Nu este un lucru care poate fi inscenat”, a adaugat acesta.

Alianta Nord-Atlantica a anuntat ca va ancheta informatiile regimului libian conform carora mai multi civili, inclusiv doi copii, ar fi fost ucisi intr-un raid NATO, la Tripoli. „Suntem la curent cu afirmatiile regimului libian si le vom verifica”, a declarat un oficial NATO, sub protectia anonimatului.

[youtube]iiMKzkqctgU[/youtube]

[youtube]38dm1mwrIsk[/youtube]

 

author avatar
Adrian Patrusca
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger