AcasăNewsGaddafi, dat in gat de serviciile secrete germane

Gaddafi, dat in gat de serviciile secrete germane

Gaddafi a fost urcat viu in salvare, dar inauntru s-a mai ales cu un glont

Cand toata lumea credea ca NATO si reteaua rebelilor libieni l-au „bunghit” pe Gaddafi, iata ca Der Spiegel indica serviciile secrete germane.

Gaddafi a fost urcat viu in salvare, dar inauntru s-a mai ales cu un glont

Conform publicatiei, serviciul german de informatii Bundesnachrichtendienst (BND) stia de cateva saptamani unde se ascundea fostul lider libian, dar nu a dezvaluit locatia! Ar fi trebuit sa scriem cu litere mari aceasta ultima propozitie. BND afla tot ce misca prin Libia, gratie unei retele de informatori foarte eficienta, zice publicatia germana, si a stiut si pe umbla Gaddafi prin Sirte, cu convoiul lui de luptatori, altminteri observabil si din avioanele NATO. Serviciul german de informatii ar fi dat aliatilor cateva coordonate „invaluitoare”, care i-au ajutat sa-l localizeze cu precizie pe Gaddafi.

L-au pus la rece si s-au fotografiat cu Colonelul mort

Lui Mutassim, fiul lui Gaddafi, i s-a acordat o ultima tigara si o gura de apa

Adica tocmai cand se pusese convoiul in miscare, ca sa fuga din orasul asaltat de rebeli. Bombardamentul NATO i-a stopat fuga, iar rebelii l-au descoperit pe fostul lider intr-o conducta de scurgere, unde fusese pitit de garda sa. Rebelii l-au scos si i-au dat lovitura de gratie, un glont in tampla, dupa care l-au dus in camera frigorifica a unui complex alimentar si s-au pozat cu el. Pe fiul sau Mutassim, macar l-au lasat sa fumeze o ultima tigara si sa bea o gura de apa inainte de a fi ucis.

author avatar
Adina Mutar
940 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger