AcasăNewsGabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD

Gabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD

Gabriela Vranceanu Firea, debut in politica, la PSD (foto: captura video)

Gabriela Vranceanu Firea a intrat in politica si s-a inscris in Partidul Social Democrat. Fosta realizatoare TV este membru al organizatiei PSD Ilfov.

Gabriela Vranceanu Firea, debut in politica, la PSD (foto: captura video)

Gabriela Vranceanu Firea face primii pasi in politica. Jurnalista a explicat in conferinta de presa in care a fost anuntata inscrierea sa in randul social-democratilor, ca la 40 de ani si-a dorit o schimbare. „Anul acesta am implinit 40 de ani si am avut un imbold personal de a merge catre altceva. m-am gandit ca in presa, dupa 22 de ani, am atins maximul. Am vrut la 40 de ani sa pornesc de la zero”, a spus Firea.

Cat priveste motivele pentru care a ales partidul condus de Ponta si nu altele, Vranceanu a explicat ca a vrut sa faca parte dintr-o formatiune politica preocupata de protectia sociala. „De ce la PSD? Pentru ca nu voi uita niciodata ca provin dintr-o familie cu patru copii, ca am avut greutati ca orice familie si vreau sa fiu de partea unui partid care se gandeste la protectie sociala. De doi ani, am intrat in contact cu problemele comunitatilor locale”, a mai spus Gabriela Vranceanu Firea.

Fosta vedeta a trustului Intact este sotia primarului din Voluntari, Florentin Pandele. Cei doi sunt casatoriti de doi ani si au impreuna un baietel, David Petru. Atat Gabriela Vranceanu Firea, cat si edilul din Voluntati mai au unul, respectiv doi baieti din casnicii anterioare.

479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger