AcasăNewsGABRIELA VRANCEANU FIREA pleaca de la Antena 3

GABRIELA VRANCEANU FIREA pleaca de la Antena 3

GABRIELA VRANCEANU FIREA pleaca de la Antena3. Despre noua schimbare din viata realizatoarei TV aflam la doar cateva ore dupa ce ea insasi anunta in direct, la „Un show Pacatos”, ca este insarcinata in trei luni!

Gabriela Vranceanu Firea pleaca de la Antena 3 (foto: business-forum.ro)

Gabriela Vranceanu Firea paraseste Antena3, postul unde realizeaza „Stirea zilei”.  Firea nu pleaca la concurenta, ci la sora Antena1, unde negociaza deja proiectul pentru o noua emisiune, potrivit Jurnalul National. Despre aceasta productie nu se cunosc,  deocamdata, foarte multe detalii. Se stie, insa, ca ultima editie a emisiunii „Stirea zilei” va fi difuzata joi seara.  Gabriela Vranceanu Firea este cunoscuta si ca realizator al emisiunii „Saptamana financiara”, de la Antena1.

Vestea ca Gabi Vranceanu paraseste echipa Antena3 vine la doar cateva ore dupa ce jurnalista insasi confirma ca este insarcinata in trei luni. Firea si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, vor avea un copil, a anuntat jurnalista, miercuri seara, in direct la „Un Show Pacatos”. Cei doi soti au marturisit in repetate randuri ca isi doresc o fetita. Gabriela Vranceanu Firea are un baiat din casatoria cu Rasvan Firea, in vreme ce Florentin Pandele e tatal a doi baieti.

GABRIELA VRANCEANU FIREA e insarcinata. AFLA daca-si doreste fetita sau baiat!

2.849 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger