AcasăNewsGabriela Szabo trece prin momente grele: tatal sau a murit. Colegii din...

Gabriela Szabo trece prin momente grele: tatal sau a murit. Colegii din Guvern i-au transmis condoleante

Gabriela Szabo

Fosta campioana mondiala la atletism, Gabriela Szabo, e in doliu. Tatal actualului ministru al Tineretului si Sportului a murit.

Gabriela Szabo

Colegii din Guvern au tinut sa ii arate Gabrielei Szabo ca ii sunt alaturi in aceste momente grele, trimitand un comunicat prin intermediul caruia ii transmit condoleante pentru pierderea tatalui. „Membrii Guvernului Romaniei transmit sincere condoleante Gabrielei Szabo, in urma decesului tatalui ​sau​, in cursul zilei de ieri (sambata-n.r). Suntem cu totii alaturi de ​doamna Szabo si de familia ​sa​, in fata acestei grele incercari. (…) Le multumim tuturor ​celor ​care au transmis, in aceste ore, mesaje de solidaritate catre Gabriela Szabo”, se arata in mesajul postat pe site-ul Executivului.

Tatal Gabrielei Szabo, Ioan Szabo, a murit sambata, la varsta de 63 de ani. Tragedia a marcat-o pe fosta campioana, stiut fiind faptul ca a avut dintotdeauna o relatie foarte apropiata cu parintii sai, lucru pe care l-a marturisit in cateva interviuri, acordate in decursul carierei sale sportive. Gabriela Szabo, multipla campioana mondiala si olimpica la atletism, s-a retras din activitate in urma cu noua ani. In martie 2014 a fost numita ministru al Tineretului si Sportului, in actualul Executiv, Guvernul Ponta 3.

610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger