AcasăNewsGabriela Firea – „zestrea” PSD pentru prezidențiale

Gabriela Firea – „zestrea” PSD pentru prezidențiale

Liderul PSD Slatina, Emil Moţ, crede că social-democraţii nu ar trebui să mai piardă timpul cu „experimente şi încercări”, ci să maximizeze cea mai bună variantă, care este, în opinia sa, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”, spune primarul Slatinei.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> Sursa foto Twitter

Primarul Slatinei, care este preşedinte al organizaţiei locale a PSD, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că este preocupat de modul în care va fi abordat subiectul alegerilor prezidenţiale, el fiind convins să este nevoie de un „candidat credibil”.

„Sunt şi eu preocupat, ca toţi colegii, de modul în care vom aborda alegerile prezidenţiale, după eşecul usturător de la europarlamentare. Avem nevoie de un candidat credibil, capabil şi să transmită un mesaj puternic către marea masă de nehotărâţi, dar să şi mobilizeze electoratul PSD. (…) De ce să-i măsurăm doar pe cei care şi-au manifestat dorinţa de a candida? Poate sunt alţi colegi care stau mult mai bine şi care chiar dacă nu doresc în acest moment să se înscrie în competiţie, ar putea fi convinşi să o facă. Este cazul dnei Primar General Gabriela Firea, care vedem cu toţii că de ani buni se află pe primele poziţii în toate sondajele de opinie, în ce priveşte încrederea”, scrie Emil Moţ.

Potrivit acestuia, „e mult mai uşor să transformi în voturi o zestre semnificativă de încredere şi notorietate, decât să le clădeşti pe toate de la zero sau oricum de undeva de jos”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană