AcasăNewsGabriela Firea si Florentin Pandele au luat PSD Ilfov la pachet

Gabriela Firea si Florentin Pandele au luat PSD Ilfov la pachet

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al Organizatiei PSD Ilfov. Iar cum sotul, Florentin Pandele, este doar vicepresedinte, rezulta ca in familia primarului din Voluntari canta gaina.

Vorba dulce i-a adus lui Robert Negoita sustinerea Gabrielei Firea, urmasa sa in fruntea PSD Ilfov

Pesedistii ilfoveni au adoptat si ei moda candidatului unic, motiv pentru care Gabriela Firea a si fost votata in unanimitate. ”E bine, femeile sunt mai meticuloase decat barbatii, mai aplicate si avem nevoie de o reprezentare echitabila a tuturor partilor din societate”, a conchis Robert Negoita, predecesorul lui Firea in fruntea PSD Ilfov.

Iar ca o dovada in plus ca el personal nu poate fi banuit de misoginismul de care sufera multi romani, Negoita a reafirmat ca o sustine pe Ecaterina Andronescu pentru sefia PSD Bucuresti. Impresionata, Firea a demonstrat ca stie sa aprecieze un comportament elegant si si-a pus organizatia sa voteze doua rezolutii de sustinere. Prima pentru Ecaterina Andronescu (care vrea un post de vicepresedinte national) si a doua pentru Robert Negoita, care aspira la o functie de vicepresedinte regional al PSD pentru zona Bucuresti-Ilfov. Evident, rezolutiile au fost votate in unanimitate de pesedistii ilfoveni.

author avatar
eNational
794 afisari

3 COMENTARII

  1. SUNTEM DE RASUL LUMII CU POLITICA DAMBOVITEANA. PSD IF= BANDA DIN VOLUNTARI.SUNTEM IRECUPERABILI.

  2. Felicitari ! Ma bucur ca va implicati ,trebuie sa scapam de Base , am votat cu USL – ul in primul rand pentru asta si sa trecem la treaba ! Aveti peste 70 % (USL ) , va fi greu , f . greu ! Dar fara „locatarul de la Cotroceni si echipa lui ” , cred sincer ca va fi mai bine ! De acea e nevoie de oameni ca voi , de primarul Sibiului . . . de oameni ” FRUMOSI ” ! Succes !

  3. in psd se poarta stilul comunist nord coreean,dar cel sirian e in agonie,in sindicate si ortodoxie e in floare,poate in bulibasie si cercul se inchide.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger