AcasăNewsGabriela Firea se întoarce în forţă. Marcel Ciolacu i-a pregătit o surpriză

Gabriela Firea se întoarce în forţă. Marcel Ciolacu i-a pregătit o surpriză

Gabriela Firea se întoarce în forţă. Marcel Ciolacu i-a pregătit o surprizăGabriela Firea a piedut funcţia de primar al Bucureştiului, în favoarea lui Nicuşor Dan, dar fostul edil primeşte şi veşti bune.

Gabriela Firea a pierdut funcţia de primar al Bucureştiului, în favoarea lui Nicuşor Dan, dar fostul edil primeşte şi veşti bune. Marcel Ciolacu a spus că aceasta va deschide lista PSD pentru Senat în București. Şeful social-democraţilor a anunţat luni, după şedinţa conducerii partidului, că, la propunerea lui Vasile Dîncu, au fost stabilite criteriile pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare. Care sunt aceste abilităţi? Aptitudinile de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţiile în presă, integritatea, leadership-ul.

Avem mai multe criterii, a venit domnul profesor Dîncu cu ele. Au fost doar enumerate şi am luat cu toţii act de ele – aptitudini de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţii în presă, integritate, leadership. Toate aceste lucuri se vor discuta şi în următorul CPN, când vom avea propunerile concrete de la organizaţi„, a declarat Marcel Ciolacu, preluat de PSD Vrancea, după ce conducerea partidului l-a demis pe Marian Oprişan. Ciolacu a adăugat că Doina Federovici a înlocuit-o pe Viorica Dăncilă la şefia organizaţiei de femei, iar Marian Mina va prelua interimar şefia PSD Giurgiu, după demisia din funcţie a lui Niculae Bădălău.

Ciolacu îi dă o şansă şi Vioricăi Dăncilă

Preşedintele PSD o apreciază şi pe cea care a fost premierul României. Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă fostul premier Viorica Dăncilă, care a fost înlocuită luni de la șefia Organizației de femei a PSD, ar merita un mandat de parlamentar. „Ținând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman„, a fost răspunsul lui Ciolacu. Altfel, în ceea ce priveşte o fuziune a PSD cu ALDE sau PPU-sl, liderul social-democraţilor a precizat următoarele: „Avem discuţii cu toată lumea, în ceea ce priveşte fuziunea, nu alianţe. Am avut multe discuţii cu domnul Tăriceanu şi îl respect în continuare pentru demnitatea dânsului. Este un om politic chiar demn. Am avut aceste discuţii (legate de o fuziune PSD cu ALDE – n.r.)„.

Firea, favorita lui Ciolacu, a pierdut clar Capitala în faţa lui Dan

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat luni, la opt zile de la alegerile locale din 27 septembrie, rezultatele finale din București. Nicușor Dan a fost ales primar general cu 282.631 voturi (42,81%), în timp ce Gabriela Firea a obținut 250.690 de voturi (37,97%). Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primăria Capitalei au fost anunțate luni de Autoritatea Electorală Permanentă. Potrivit acestora, Nicușor Dan a fost ales primar general, cu 282.631 voturi (42,81%), în timp ce Gabriela Firea a obținut 250.690 de voturi (37,97%).

author avatar
Andrei Ștefan
634 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand s-a dovedit fara tagada ca ciuma galbena si neo kaz au fraudat alegerile la Bucuresti, dvs nu puteti sa afirmati cu tarie ca asta este scorul final adevarat

  2. dupa scorul obtinut de PSD primul ce trebuie sa isi dea demisia e presedintele Ciolacu sa fie clar

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger