AcasăNewsGabriela Firea: "Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar...

Gabriela Firea: „Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru. Ar fi o pierdere si o greseala”

In ciuda faptului ca premierul are tot mai multe probleme, Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, da asigurari ca Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru.

„Faptul ca Ponta a ales sa faca un pas lateral, nu sa demisioneze, tocmai pentru a reveni cand isi clarifica situatia juridica mi se pare un gest de responsabilitate, nu mi se pare ca s-a pripit. Cat despre guvernare, nu poate fi pusa la indoiala. Sub nicio forma, Ponta nu va demisiona din functia de prim ministru, ar fi o mare pierdere si ar fi o greseala”, a fost mesajul transmis de Gabriela Firea.

Aceasta a tinut sa precizeze ca „am citit in scrisoarea lui Victor Ponta aceeasi precoupare, ce se intampla cu PSD, simpatizantii care trebuie sa stie ca nu sunt lasati de izbeliste pentru ca ne asteapta un examen dificil: alegerile din 2016. Avem o conducere statutara, avem un comitet executiv, avem un presedinte al Consiliului National ales prin vot democratic, este functia a doua din partid si mi se pare absolut normal sa se continue cu aceeasi echipa”.

Reactia Gabrielei Firea vine dupa ce Victor Ponta a anuntat ca se suspenda din fruntea PSD, iar Liviu Dragnea, un alt lider al partidului, a pus sub semnul intrebarii posibilitatea ca Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa conduca partidul ca sef interimar.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger