AcasăNewsGabriela Firea: "Liberalii o dau la intors"

Gabriela Firea: „Liberalii o dau la intors”

Gabriela Firea, una dintre figurile importante ale Partidului Social Democrat, i-a atacat in termeni duri pe rivalii de la Partidul National Liberal.

Dezamagita de faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a respins Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta, Gabriela Firea ii acuza pe liberali ca „mint cu privire la ce ar vrea sa faca in Romania”.

„Toata ziua de ieri, o seama de lideri liberali au inceput sa ne explice faptul ca reducerea fiscalitatii nu este buna. Asta, in conditiile in care reducerea fiscalitatii a fost una dintre politicile principale pe care le-au promovat in programul lui Predoiu. Este bine pentru romani totusi ca am aflat rapid faptul ca acesti oameni mint cu privire la ce ar vrea sa faca in Romania”, a afirmat Gabriela Firea.

In plus, liderul PSD considera ca „PNL-ul istoric nu mai exista. Exista doar un nou PDL”.

„Cei din PDL nu cunosc notiunea de politica pentru cetatean, iar guvernarea lor este cea mai buna dovada in acest sens. Niciodata, pana la PDL, Romania nu a fost condusa de oameni care sa promoveze atat de agresiv politici impotriva propriilor cetateni. Acum, romanii stiu ce ar insemna revenirea pedelistilor deghizati in liberali la guvernare. Abia astept sa vad cum acesti oameni explica propriului electorat cum se opun reducerii taxelor din Romania”, a mai spus purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger