AcasăNewsGabriela Firea, dupa ce a fost atacata de Basescu: Ma tem pentru...

Gabriela Firea, dupa ce a fost atacata de Basescu: Ma tem pentru familia mea!

Senatorul PSD Gabriela Firea a raspuns, luni, atacurilor presedintelui Traian Basescu – dupa ce acesta a sfatuit-o sa aiba grija de sotul ei, „ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa”. Ea sustine ca se teme pentru familia sa, desi sotul ei, primarul Florentin Pandele, nu are niciun dosar in instanta.

”Ma tem pentru familia mea. (…) Am retinut aseara, de la presedinte, ca are cunostinte domnia sa, ca la Primaria Voluntari ar fi niste probleme, ca ar fi in neregula. Domnia sa cred ca se antepronunta, deoarece dupa stiinta noastra nu exista o astfel de situatie. Ne punem intrebarea daca nu cumva din ianuarie, de cand am intrat eu in aceasta comisie, s-au dat comenzi pentru a i se fabrica niste dosare sotului. (…) Sotul meu (Florentin Pandele – n.r.) nu este subiectul niciunei anchete, de asemenea, nu are niciun dosar in instanta”, a spus Gabriela Firea, luni, la Antena 3.

Legat de cazul Nana, Gabriela Firea considera ca a fost amenintata de Basescu pentru ca este femeie si se intreaba ce se va intampla si cu prefectul din Calarasi. „O sa-l ameninte si pe prefectul de Calarasi ca-l baga in puscarie, precum pe sotul meu? (…) Se razbuna pe mine ca sunt femeie, am un sot primar. Probabil ca ii va lua si pe ceilalti membri ai comisiei la puricat. (…) Fireste ca ma tem pentru familia mea, imi este teama de acest santaj direct, dar imi voi face datoria pana la capat. Vom incerca sa finalizam raportul Comisie Nana saptamana aceasta”, a incheiat senatorul PSD, Gabriela Vranceanu Firea.

Presedintele Traian Basescu a amenintat-o duminica pe senatoarea PSD, Gabriela Firea, ca s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul acasa, daca nu sta in banca ei. „Nu te poti lua dupa o doamna a carei instruire este rezultata din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie sa stii putin drept. Doamna cunoscatoare, doamna casatorita tot cu un comandant, cu primarul de la Voluntari. Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului, ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”, a declarat Traian Basescu.

Avertizarea presedintelui Traian Basescu vine la cateva zile dupa ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat ca tranzactia prin care fiica presedintelui a pus mana pe mosia din Calarasi ar fi nula.

author avatar
Alina Costache
951 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger