AcasăNewsGabriel Tamas, condamnat la opt luni de inchisoare

Gabriel Tamas, condamnat la opt luni de inchisoare

Internationalul roman Gabriel Tamas a fost condamnat, miercuri dimineata, la opt luni de inchisoare cu suspendare.

Escapadele bahice par sa-l coste scump pe fotbalistul roman Gabriel Tamas. Devenit celebru dupa incidentul in care a spart usa de termopan a unui bloc din Bucuresti, echipierul lui Watford s-a ales cu dosar penal, pentru ultraj contra bunelor moravuri, dar si pentru ca a agresat un om al legii.

Magistratii au considerat ca Tamas reprezinta un idol pentru multi tineri microbisti si au dorit sa dea un exemplu, astfel ca l-au condamnat pe internationalul roman la opt luni de inchisoare cu suspendare.

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, Tamas a facut un adevarat show in primavara anului trecut. Inainte de reunirea lotului pentru amicalul cu Trinidad Tobago, Tamas a chefuit peste masura. A spart usa unui bloc din apropierea Guvernului si a adormit pe presul aflat la intrarea intr-un apartament.

Ridicat de oamenii legii, Tamas i-a agresat verbal si chiar l-a imbrancit pe unul dintre acestia. A fost momentul in care tatal fotbalistului, fost sef al politiei din Poiana Brasov, a recunoscut ca nu poate face absolut nimic pentru a impiedica escapadele bahice ale fiului.

Decizia magistratilor bucuresteni nu este definitiva, Tamas avand posibilitatea de a face recurs.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger