AcasăNewsGabriel Oprea: Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei

Gabriel Oprea: Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei

Victor Ponta „are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei”, a declarat, sambata, liderul UNPR Gabriel Oprea, la lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare.

„Cred ca Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei, pentru ca Romania sa aiba parte de o adevarata schimbare, una clara, ireversibila si absolut necesara pentru intreaga societate romaneasca pentru a fi mandri ca suntem romani”, a precizat Gabriel Oprea, citat de antena3.ro.

Liderul UNPR a precizat ca in ultimii 23 de ani s-a schimbat o generatie si, odata cu aceasta, si o mentalitate, iar Victor Ponta face parte din aceasta generatie. Oprea a subliniat ca Victor Ponta a „imprimat o alta mentalitate in politica romanesca, a venit cu o viziune proaspata si corecta”.

El a mai declarat ca impreuna cu Victor Ponta si Daniel Constantin alianta are sansa de a avea in Parlamentul European o echipa care exprima speranta unei intregi generatii.

Lansarea candidatilor Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European a inceput, sambata, la Romexpo, sub sloganul „Mandri ca suntem romani” si „Romania puternica in Europa”.

Foto: ziuanews.ro

author avatar
Alina Costache
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger