AcasăNewsGabriel Oprea: "UNPR si PDL se vor sustine reciproc in alegeri!"

Gabriel Oprea: „UNPR si PDL se vor sustine reciproc in alegeri!”

Gabriel Oprea

Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata la Timisoara, ca UNPR si PDL se vor sustine reciproc in alegeri, acest lucru fiind important pentru ca aceste doua formatiuni politice sa nu isi „dilueze” reciproc voturile.

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca un candidat pentru primarie poate fi sustinut si de UNPR si de PDL pentru a nu „dilua” voturile.

„Se vor gasi modalitati de cooperare, intre UNPR si PDL, pentru a nu ne dilua votul. De exemplu, daca un candidat al uneia dintre aceste formatiuni poate fi sustinut de ambele partide pentru a nu se dilua votul si sa castigam primariile. Ne vom sustine reciproc si la nivel national, si la nivel judetean”, a explicat Gabriel Oprea.

El a precizat ca in perioada urmatoare se vor realiza sondaje pentru a cunoaste sansele candidatilor proprii, atat pentru alegerile locale, cat si pentru cele parlamentare.

Gabriel Oprea a participat, sambata, la Conferinta Judeteana a UNPR Timis.

 

author avatar
Ciprian Purice
213 afisari

5 COMENTARII

  1. Cum adica sa nu isi dilueze reciproc voturile? Nmai un bou nu sesizeaza ca este acelasi partid, dar altfel denumit. Iar in privinta modalitatilor de cooperare, treaba e limpede: furati si voi, si noi! La greu si la mai mare!

    • Sunt doua partide diferite cu doctrine diferite, conduceri diferite, sigle diferite, etc. Nu crezi ca animalul esti chiar tu?

    • @ piticu
      Invata din greselile altora, de aceea nu merg la alegeri sub aceeasi denumire. Exemplul usl e cel mai bun, aia au pierdut oameni si electorat imediat dupa infiintare. Mai draga …

  2. Au sanse mari la viitoarele alegeri daca se sustin reciproc. UNPR-ul a devenit un partid apreciat de romani si impreuna vor face treaba buna.

  3. Sunt baieti destepti. Nu ar fi avut niciun sens sa se lupte intre ei. Aceasta colaborare va aduce castig atat UNPR-ului cat si PDL-ului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger