AcasăNewsGabriel Oprea, sprijin total pentru Laura Codruta Kovesi

Gabriel Oprea, sprijin total pentru Laura Codruta Kovesi

Desi i-a luat partea premierului Victor Ponta in disputa cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, anunta ca o sustine neconditionat pe Laura Codruta Kovesi, sefa DNA.

Vicepremierul ii acorda sprijinul Laurei Codruta Kovesi pentru obtinerea unui nou mandat in fruntea DNA „pentru ca Directia Nationala Anticoruptie a devenit un etalon in Europa si pentru Bruxelles”.

Invitat la Adevarul Live, Gabriel Oprea a mai afirmat ca parlamentarii UNPR se vor abtine la motiunea de cenzura depusa de membrii Partidului National Liberal impotriva Guvernului Ponta.

Gabriel Oprea a recunoscut ca poarta discutii pentru a-l inregimenta in UNPR pe Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, si ca a fost amenintat cu moartea in 2009 „pentru ca nu am vrut sa instalez mafia la conducerea Ministerului de Interne”.

Nu in ultimul rand, Gabriel Oprea a admis faptul ca „sunt un om caruia ii este frica de lege si de stat si care incearca sa nu comita greseli, chiar daca pot aparea discutii”.

author avatar
Cristi Ionita
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger